Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η Αμαρυλλίς αποκλειστικά στο Patra Gossip News .Gr

Γιαννιάς - Αμαρυλλις, πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 4 Απριλίου το σχήμα Γιαννιάς - Αμαρυλλίς στο νυχτερινό κέντρο Frangelico upper class με πλήθος κόσμου  και λαμπερές παρουσίες να πηγαίνουν να διασκεδάσουν με το  νέο αυτό σχήμα.
Το πρόγραμμα άνοιξαν τρία νέα ταλαντούχα πρόσωπα στον χώρο του τραγουδιού, γεμάτα όρεξη κέφι και ζωντάνια, ο Θανάσης Βασιλάκος ο Θοδωρής Φερρής και η Κατερινά Κυριαζή, ενώ την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια η ανερχόμενη τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη που ξεσήκωσε το κοινό με την επιτυχία της "Εγώ ευθύνομαι". Η Αμαρυλλίς εντυπωσίασε ακόμη μια φορά με την σέξυ εμφάνιση της αλλα και με τις χαρακτηριστικές της ερμηνείες που ανέβασε το κέφι στα ύψη για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο Γιώργος Γιαννιάς που με τα δικά του τραγούδια απογείωσε το μαγαζί. Μεγάλο μέρος του κοινού αποτελούνταν από τα Fan Club των δυο τραγουδιστών που με τον τρόπο τους έδωσαν το δικό τους χρώμα στην βράδια αποθεώνοντας με πανό τους τραγουδιστές. Στο κοινό όπως ήταν φυσικό υπήρχαν φίλοι γνωστοί και ένας μεγάλος αριθμός επωνύμων που πήγε να απόλαυση μια μοναδική βραδιά, μερικά ονόματα ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, η Έλντα Πανοπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Μαρία Λουίζα Βούρου η οποία ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη με τον Γιώργο Γιαννιά.

Λίγες μέρες αργότερα μια εκ τον πιο καταλυτικών συντελεστών του συγκεκριμένου επιτυχημένου καλλιτεχνικού σχήματος , προχώρησε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Patra Gossip News .Gr . Για δείτε τι δήλωσε :
Aμαρυλλίς : Μέχρι στιγμής τα πάντα κυλάνε στα πλαίσια του αρχικού προγραμματισμού που είχαμε κάνει από κοινού με την διεύθυνση του καταστήματος . Αν λάβουμε υπόψη την φράση ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται , τότε μπορούμε να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για την μελλοντική πορεία μας . Ευχαριστούμε όσους μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους , μέχρι στιγμής . Σε καθημερινή βάση προσπαθούμε ώστε να βελτιώνουμε τα εκάστουε λάθη μας ,  με αποτέλεσμα αυτό που παρουσιάζουμε προς το ευρύ κοινό , να ευχαριστεί τόσο εμάς όσο και αυτούς που θα μας επισκεφθούν . Τέλος νιώθω πραγματικά πολύ ευλογημένη που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ με έναν καλλιτέχνη βεληνεκούς του Γιώργου Γιαννιά , με τον οποίον με συνδέει παράλληλα μια μακροχρόνια φιλία .

Φυσικά Ηλία Τσίπα σε περιμένουμε να μας επισκεφτείς αρκετά σύντομα στο Frangelico .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου