Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αφιέρωμα : H Ελληνίδα στιχουργός που συνθέτει καψουρό-τράγουδα αλλά ... διαθέτει rock καρδιά !


Πόσοι και πόσοι από τους χιλιάδες αναγνώστες του patra gossipnews.gr δεν έχει τύχει έστω και μια φορά σε κάποια βραδινή τους έξοδο , να συνδυάσουν το ποτό τους υπό την συνοδεία καψούρο-ασμάτων ... ? Μα φυσικά η λίστα είναι πολύ μεγάλη , χωρίς να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες . 

Αυτό που ελάχιστοι είναι σε θέση να γνωρίζουν , αφορά την καταλυτική συμβολή της Κέλλυς Κοκονδύνη στην περαιτέρω εξέλιξη της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας . Δεκάδες επώνυμα τραγούδια που ακούγονται από τις συχνότητες των ερτζιανών συχνοτήτων , διαθέτουν την πλαγιά της υπογραφή , Άλλωστε , οι καλλιτέχνες που έχει τύχει να αφεθούν στα μαγικά της .. "καλλιτεχνικά" χέρια , εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Η μέχρι στιγμής πορεία της κρίνεται πολύ ελπιδοφόρα , με την Κέλλυ Κοκονδύνη να μας αποδεικνύει πως άξια χαρακτηρίζεται πως μια από τις πιο ταλαντούχες στιχουργούς της γενιάς της . Μάλιστα , το τελευταίο τραγούδι που χάρισε στην Τομαζίνα με τίτλο "Έπεσες έξω" , σημειώνει τεράστια επιτυχία , ξεπερνώντας κάθε αρχική προσδοκία ! Συνεπώς , ως μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να ληφθεί το έντονο "φλερτ" που έχουν εκδηλώσει κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες της χώρας , με απώτερο σκοπό να την εντάξουν στο ενεργητικό δυναμικό τους .

Όσοι όμως , γνωρίζουν σε πιο προσωπικό βαθμό της Κέλλυ Κοκονδύνη σαφέστατα και έχουν σχηματίσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για αυτήν , αρκετά αποκλίνουσα σε σύγκριση με εκείνη που έχουν καταλήξει οι γύρω παρατηρητές ! Αν και ειδικεύεται στην μουσική σύνθεση μουσικών επιλογών με λαϊκό περιεχόμενο , η ίδια στην πραγματικότητα είναι αρκετά rock . Φυσικά , όχι μόνο στο τρόπο του ντυσίματος που υιοθετεί , αλλά και στην διαμόρφωση του γενικότερου χαρακτήρα της !

" Φαίνεται πως καμιά φορά , τα φαινόμενα απατούν "











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου