Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Βούντενη Αχαΐας: Έκοψαν το κεφάλι του κουταβιού και το πέταξαν στο δρόμο !


Το κεφάλι ενός κουταβιού εντόπισε χθες το απόγευμα μέλος του Δ.Σ. του «Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα των Ζώων» στον δρόμο της Βούντενης περίπου εφτά χιλιόμετρα από την πόλη της Πάτρας.
Πλησίασε και διαπίστωσε πως το κεφάλι του ζώου είχε κοπεί με ακρίβεια στο ύψος του σαγονιού. Η Αναστασία Αραβαντινού εκ μέρους του φιλοζωικού συλλόγου μας ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί ενημέρωσαν το Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους κ. Σιγαλό και κ. Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας περισυνέλλεξαν το κεφάλι του ζώου και θα ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα, ενώ θα καταθέσουν και μήνυση κατ’ αγνώστου.
Όποιος σκότωσε και καρατόμησε αυτό το ζώο και στη συνέχεια φρόντισε να πετάξει σε δημόσιο χώρο το κεφάλι του είναι βέβαιο ότι είναι επικίνδυνος και για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους, αφού εγκληματεί, προκαλεί και δείχνει με τις πράξεις του πως αδιαφορεί για τις συνέπειες αφού δεν κρύβεται.
Αν κάποιος αναγνωρίζει το ζωάκι αυτό και το είχε δει αδέσποτο ή στην αυλή ή στο κοτέτσι ή στο μαντρί κάποιου στην ευρύτερη περιοχή της Βούντενης παρακαλείτε να επικοινωνήσει με τον «Αχαϊκό Σύλλογο για την Μέριμνα των Ζώων» και να καλέσει στο τηλέφωνο: 6933224040 ή με τον Δήμο Πατρέων στο 2613600700.
Η κα Αραβαντινού επισημαίνει ότι «πριν από μερικά χρόνια κάποιος είχε σφηνώσει το σώμα ενός ζώου σε ένα δέντρο στην Παπαφλέσσα και Μαιζώνος, στην πλατεία. Παρακαλούμε βοηθήστε να βρεθεί αυτός που σκότωσε το ζώο. Βοηθήστε μας να σταματήσουμε ένα επικίνδυνο άνθρωπο που δεν θα αργήσει να στραφεί κατά αδύναμων συμπολιτών μας, αν δεν το έχει κάνει ήδη».

Πηγή:  www.zoosos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου