Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΛΕ-ΠΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ... !!! Πολιτικοί,εφοπλιστές, μοντέλα,τραγουδιστές πρώτο τραπέζι πίστα σε Πανταζή-Γιαννιά!

DSC_0020

Ένας μήνας και κάτι απόλυτης επιτυχίας για τους Λευτέρη Πανταζή,Γιώργο Γιαννιά και Βασιλική Νταντά στο ROMEO, από όπου παρελάσει όλη η Αθηναϊκή αφρόκρεμα!

Υπουργοί,πολιτικοί,τραγουδιστές, επιχειρηματίες, μοντέλα, εφοπλιστές αλλά και εκατοντάδες κόσμου έχουν αποδείξει εδώ και ενάμιση μήνα, πως δεν αλλάζουν το ROMEO για την διασκέδαση τους. Ο Λευτέρης Πανταζής με τον Γιώργο Γιαννιά και την Βασιλική Νταντά κατάφεραν να κάνουν την διαφορά ,χαρίζοντας στο κόσμο αυτό που πραγματικά ήθελαν για γλέντια μέχρι το πρωί.
Σύσσωμη η showbiz αλλά και μεγάλα ονόματα της πολιτικής και όχι μόνο, έλαμψαν με την παρουσία τους, στο πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του ROMEO!
Ελεονόρα Μελέτη, Μάρκος Σεφερλής,Αντύπας, Χρήστος Μενιδιάτης, Στέλιος Διονυσίου,Χριστίνα Κολέτσα, Κυριάκος Κυανός,Τρύφωνας Σαμαράς,Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Μαρτάκης, Εριέττα Κούρκουλου, Ησαίας Ματιάμπα, Ζεύγος Αποστολόπουλου(Ιατρικό Κέντρο), Άρης Σπηλιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης, Χριστίνα Παππά, Ζώζα Μεταξά, Στέλλα Δημητρίου, Στέλλα Γιαμπουρά, Νίκος Αγούδημος, Γιώργος Μελισσανίδης, Σάσα Μπάστα, Βαλεντίνο, Ζέλικο Ομπάντοβιτς,ζεύγος Παθέκα-Παπασταύρου, είναι κάποιοι από όλους όσους κάθε Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή, ψηφίζουν τον Λευτέρη Πανταζή με τον Γιώργο Γιαννιά και την Βασιλική Νταντά για την διασκέδαση τους!

Για αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό δείτε - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου