Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κι όμως: Η Demy έχει ξανακάνει σταριλίκια και έφαγε κράξιμο σε extra-δακι !!!

66719

Ενοχλήθηκαν λέει κάποιοι από το ρεπορτάζ που πριν από μερικές μέρες μοιραστήκαμε μαζί σας για τα τερτίπια της νεαράς αοιδού Demy σε κρουαζιερόπλοιο.

Η αντίδραση κάποιων ήταν τραγική με χαρακτηρισμούς και γελοιότητες. Όπως άλλωστε συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Το κακό ήταν ότι δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν πώς όσα γράψαμε ήταν πραγματικά με φωτογραφίες μέσα από το πλοίο.
Σήμερα λοιπόν το πρωί είδα στο mail μου αυτό που ακολουθεί. Ότι το κορίτσι έχει μια αγάπη στο να καθυστερεί. Το απαράδεκτο γεγονός συνέβη στα Τρίκαλα πριν από έναν σχεδόν χρόνο αλλά κανείς τότε δεν ασχολήθηκε. Τι γράφουν οι συνάδελφοι στο trikalanews;
Το απαράδεκτο …στήσιμο των επισκεπτών του «Μύλου των Ξωτικών» από την τραγουδίστρια Demy χθες το βράδυ, έφερε ένταση στα παρασκήνια.
Ο πιο …εξαγριωμένος από το …στήσιμο, ήταν ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός που δεν μπορούσε να δεχτεί πως η νεαρή τραγουδίστρια δεν ήταν συνεπής στον χρόνο της, την ώρα μάλιστα που οι καιρικές συνθήκες με την ισχυρή βροχόπτωση, δεν επέτρεπε καθυστερήσεις στο πρόγραμμα.
Ο κ. Σπανός, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας Αγρελιάς Σπύρο Αβράμη «μπούκαρε» στα …παρασκήνια, ζητώντας εξηγήσεις από μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του «Μύλου των Ξωτικών», όσο και από τους υπεύθυνους της συναυλίας.
«Μήπως νομίζει ότι τραγουδάει στα …μπουζούκια και όχι σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μικρά παιδιά;», φώναζε ο κ. Σπανός και όταν η τραγουδίστρια αφίχθη με μια ώρα καθυστέρηση, ο κ. Σπανός την … «υποδέχθηκε» με την φράση «Καλά δεν ντρέπεσαι να έχεις στήσει στην βροχή μικρά παιδιά;» με την τραγουδίστρια σε αμηχανία να αναζητεί άλλα… παπούτσια για να εμφανισθεί στην σκηνή και να προστίθεται και άλλη καθυστέρηση στην εμφάνισή της.
Όταν βγήκε στην σκηνή… απολογήθηκε για την καθυστέρηση της, ενώ υπήρξε νέα καθυστέρηση εξαιτίας αναζήτησης του …CD από τον ηχολήπτη για να τραγουδήσει … play back.
Μάλιστα της ζητήθηκε από το κοινό δικό της τραγούδι που ποτέ δεν είπε αφού δεν υπήρχε το σχετικό …CD…
Μένει η απορία αν οι διοργανωτές του «Μύλου των Ξωτικών», έμειναν ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά της νεαρής τραγουδίστριας και θα καταβάλλουν στο ακέραιο τα χρήματα της συμφωνίας…
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ
Πηγή : nassos - blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου