Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ «ΒARON ROUGE» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ ΣΟΙΛΕΜΕΖΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΤΖΟΥΤΗ !

jrttfjmx

taftotita5[1]

Διαχωρίζεται η λειτουργία της θεατρικής σκηνής Επίκεντρο από τον χώρο εστίασης. Όπως μάθαμε, η δεξιά πτέρυγα του πολύ ατμοσφαιρικού βιομηχανικού κτιρίου της Αγίου Διονυσίου άλλαξε χέρια. Αναλαμβάνουν οι συμπολίτες Τάκης Σοιλεμεζίδης και Χρήστος Τζούτης, που ξέρουμε από τα πολυσύχναστα, νεανικά στέκια «Πάρωδος» και «Υποβρύχιο Βανίλια».

Ο χώρος φρεσκάρεται και βάφεται εσωτερικά κόκκινος, με στόχο να λειτουργήσει διακριτικά ανανεωμένος από τις 18 Σεπτεμβρίου με το όνομα «Baron rouge». Θα είναι ανοιχτός ως μπιστρό -wine bar από το πρωί ως το βράδυ προσφέροντας καφέ , ποτό, γλυκίσματα, τοστ και επιλεγμένα κρύα πιάτα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο κρασί καθώς προβλέπεται γκάμα με 20 ετικέτες , σε προσιτές τιμές, και οι φιάλες αλλά και το ποτήρι. Θέλει να δημιουργήσει το δικό του κοινό αλλά να εξυπηρετεί και τους θεατρόφιλους, που θα παρακολουθούν τις παραστάσεις του θεάτρου Επίκεντρο.
nfm

Με αφορμή την έναρξη στις 18/9 μάλιστα θα εμφανιστεί live στην εσωτερική αυλή του «Βaron rouge» η μπάντα Penny & The Swingin ‘Cuts. To εν λόγω συγκρότημα έχει πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του την τελευταία τετραετία και απαρτίζεται από τους Penny Μπαλτατζή, Γιώργο Ζερβό, Ορέστη Μπενέκα, Δημήτρη Γρηγοριάδη, Βαγγέλη Κατσαρέλη και Στάθη Παρασκευόπουλο. Το χορευτικό κομμάτι τους “Εξωτικό Χαρμάνι”έχει παιχτεί ζωντανά στο αμερικάνικο Balcony TV αποσπώντας την πρώτη θέση στη ψηφοφορία του κοινού, ενώ το super swing μίνι άλμπουμ τους “Retro” έχει αγαπηθεί πολύ. Αναμένουμε λοιπόν: άλλωστε ο Τάκης Σοιλεμεζίδης έχει ξεχωρίσει στην Πάτρα για τις επιχειρήσεις με αισθητική και γευστική ταυτότητα, ενώ ο Χρήστος Τζούτης είναι από τις πιο αγαπητές και stylish παρουσίες. Α.ΜΠ. 

Penny-and-the-Swingin-Cats516803-253-11[1]

πηγή : pressmedoll.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου