Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η νέα "μόδα" για γυμνασμένους στις παραλίες Ρίου, Αγίου Βασιλείου, Κ. Αχαϊας, κλπ. - Μόνο που τους... κοροϊδεύουν οι γυναίκες !


Αυτό που συμβαίνει με τους «γυμνασμένους» νεαρούς στις κοντινές στην Πάτρα παραλίες, και κυρίως στην περιοχή του Ρίου και του Αγίου βασιλείου... δεν έχει προηγούμενο! Νεαροί που «ίδρωσαν» στα γυμναστήρια καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, επιδεικνύουν το κορμί τους με προφανή στόχο... να εντυπωσιάσουν τις γυναικείες παρουσίες και αν μη τι άλλο... να βρουν και το ταίρι τους είτε για εκείνο το βράδυ... είτε για πολλά ακόμη βράδια!


«Μπαίνουν μέσα στη θάλασσα και δεν κολυμπούν. Στέκονται όρθιοι με το νερό να καλύπτει... το μισό μαγιό τους, προκειμένου να επιδεικνύουν το κορμί τους» μας μεταφέρει νεαρή που ... γελά για το φαινόμενο.

«Τα ίδια κάνουν και στις πισίνες. «Τσαλαβουτούν κάπου κάπου, αλλά την περισσότερη ώρα κάνουν επίδειξη. Και οι περισσότεροι... μυαλό κουκούτσι» συμπληρώνει άλλη νεαρή!

Εχουν και μέθοδο για να βρουν γυναίκαΥπάρχουν δε τέσσερα είδη «μπακουριών» που αναζητούν γυναίκες και οι οποίοι εφαρμόζουν και συγκεκριμένες μεθόδους! Φθάνοντας στο σημείο, πλησιάζουν γυναίκες που τις ξέρει ήδη κάπιοιος δικός τους. Άλλοι πάλι... γνωστοποιούν το που βρίσκονται... μέσω facebook !

Κάποιοι γίνονται πιο ενοχλητικοί! Με το που θα δουν ότι μία νεαρή... τους κοίταξε, πιάνουν κουβέντα μαζί της! Σε περίπτωση που δεν τους «κάτσει» αυτή η περίπτωση οδεύουν αμέσως για κάποια άλλη.

Αλλοι πάλι το παίζουν αδιάφοροι... επιδεικνύοντας απλά το κορμί τους. Αυτή είναι μια κάπως πιο tricky τακτική. Φθάνουν στην παραλία, κάθονται στην αμμουδιά, πίνουν καφέ, «παίζουν» με το κινητό τους. Ευελπιστώντας πως η αδιαφορία του άντρα αρκετές φορές εξιτάρει τις γυναίκες και ίσως το ίδιο συμβεί και σε αυτούς. Αλλοι πάλι φροντίζουν να έχουν δίπλα τους μια ωραία γυναίκα. Πιστεύοντας πως αρκετές γυναίκες θα του την «πέσουν» ακόμα και αν νομίζουν ότι είναι «πιασμένος»....!

Οι «επώνυμοι»!Σε αυτές τις παραλίες το κουτσομπολιό... πάει σύννεφο! Με το που θα «σκάσει μύτη» κάποιος γνωστός, άπαντες στρέφουν τα βλέμματά τους πάνω του! Και τον περνούν... γενεές δεκατέσσερις! Κουτσομπολεύουν ότι μπορείτε να φανταστείτε! Γυναίκες και άνδρες νιώθουν την «πίεση» και ακόμη και αν αδιαφορούν καταλαβαίνουν πως... οι περισσότεροι τους σχολιάζουν!

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου