Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η Ελληνοαυστραλέζα και η sexy φωτογράφιση που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Αστήρ , στην Πάτρα - Για δείτε για ποια μιλάμε ....


Ο ισχυρισμός πως οι απρόσωποι συνεργάτες του συγκεκριμένου blog είναι παντού , ταιριάζει "γάντι" στο παρακάτω θέμα που θα σας παρουσιάσουμε πρώτοι . 

Η "αιχμηρή" μας πένα θα εστιάσει σε μια πολύ εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία , η οποία όμως είναι παντελώς άγνωστη προς το ευρύ κοινό της Πάτρας . Τώρα , θα μας πείτε για ποιο λόγο τότε μπορεί να σας την αναφέρουμε .. ? Γιατί πολύ απλά αν και ζει μόνιμα στην μακρινή ήπειρο της Αυστραλίας , δεν δίστασε να φωτογραφηθεί σε ιδιαίτερες "ναζιάρικες" πόζες στην πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης μας . Η εντυπωτική Σταυρούλα Αγγελοπούλου βρέθηκε για λίγες ημέρες προς τα λημέρια μας προκειμένου να συναντήσει τους δεκάδες συγγενείς της , αφήνοντας μια για πάντα το στίγμα της . 

Η ομογενής Αυστραλέζα εργάζεται σε πολύ μεγάλο μιντιακό όμιλο στη χώρα των καγκουρώ , όπου μέχρι στιγμής της έχει δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τα κορυφαία ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας . 







Μεγάλη της αδυναμία .. ? Φυσικά και ο Λευτέρης Πανταζής , με τον οποίον δεν δίστασε να φωτογραφηθεί - φορώντας τα απολύτως απαραίτητα μιας και καλοκαιράκι έχουμε - στην πισίνα του σπιτιού του !





Τέλος , να σας πληροφορήσουμε πως οι δύο τους αναμένεται να συνεργαστούν κατά το live tour που θα πραγματοποιήσει ο "Άπιστος στην Αυστραλία , με την Σταυρούλα Αγγελοπούλου να αναλαμβάνει το πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου