Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μια Στέλλα Μπεζαντάκου που ελάχιστοι γνωρίζουν : Παράτησε τα ψεύτικα φώτα της show bizz και της ΔΗΘΕΝΙΑΣ ... για να ζήσει την αληθινή αγάπη !



Είναι ένα πρόσωπο που για αρκετά χρόνια βρέθηκε εκτεθειμένη μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας !

Τα πάντα ξεκίνησαν για την Στέλλα Μπεζαντάκου με την συμμετοχή της σε reality παιχνίδι του Mega αρκετά χρόνια πριν . Στη συνέχεια την είδαμε να αφοσιώνεται στο καλλιτεχνικό κομμάτι , απασχολώντας συνεχώς την προσοχή των ΜΜΕ . Πάντως , η μετέπειτα πορεία της ήταν πολύ διαφορετική , με την εντυπωσιακή αοιδό να επιλέγει μια ζωή εντελώς άλλου στυλ και άποψης . Όπως δήλωσε η ίδια στο blog του patra gossip-news.gr , επέλεξε την βαθύτερη ουσία της ζωής , παρά τις πισώπλατες μαχαιριές και τους ψεύτικους ανθρώπους που την περιτριγύριζαν τόσα χρόνια ! Σχέσεις και δεσμεύσεις που ορίζουν οι κανόνες της εγχώριας show bizz σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζουν άλλο πια , μιας και το στοιχείο της ..δηθενιας υπερισχύει σε όλο της το μεγαλείο . Μπορεί να της πήρε κάποια χρόνια , αλλά σήμερα όλο αυτό το σάπιο lifrstyle σύστημα την ... αηδιάζει όσο καμία άλλη στιγμή του παρελθόντος !

Η Στέλλα Μπεζαντάκου εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια έχει βρει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της , ζώντας και οι δύο στο Λαγονήσι . Ξεχάστε μια για πάντα τις πίστες των μπουζουκιών , τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις , τα ξεκατινίσματα των μεσημεριανών τηλεοπτικών εκπομπών , τις πισίνες , τα πανάκριβα αυτοκίνητα και γενικότερα την χλιδή που μπορεί να σου προσφέρει μια ... πολύ-διαφημιζόμενη ζωή . Τι νόημα έχουν οι παραπάνω περιστασιακές και επιφανής απολαύσεις , όταν η ζωή το θέλησε να γνωρίσεις τον άνθρωπο σου , αυτόν που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι πραγματικά μέσα σου ... ? Η Στέλλα Μπεζαντάκου έκανε την επιλογή της στο πρόσωπο του Χρίστου Γκίκα , δηλαδή του ανθρώπου εκείνου που θα είναι μια για πάντα στο πλευρό της , γερνώντας ο ένας στο πλάι του άλλου .

Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς από την πλευρά της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής σελίδας , είναι πως ο καθένας μας κρίνεται από τις επιλογές που θα κάνει , με την Στέλλα Μπεζαντάκου να πραγματοποιεί ολική στροφή 360 μοιρών .

Μπράβο και μαγκιά της ...











2 σχόλια:

  1. Μπραβο στελλα πολυ χαιρομαι για εσενα!παντα ησουν υπεροχο παιδι!εγω σε γνωριζα πολυ καιρο και ξερω την στελλα οπως ο κοσμος δεν σε ξερει..ενα παιδι υπεροχο και δοτικο!!φιλια να εχεις μια ομορφη ζωη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή