Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΓΙΑ σε τουαλέτες club της Πάτρας!!! Εκρηκτική φοιτήτρια ικανοποίησε με ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ...!

ΟΡΓΙΑ σε τουαλέτες club της Πάτρας!!! Εκρηκτική φοιτήτρια ικανοποίησε με ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ...!
Όργιο στις τουαλέτες και... επίδειξη αλλεπάλληλης πεολειχίας από μεθυσμένη καλλίγραμμη νεαρή! Όλα αυτά σε κλαμπ της Πάτρας, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Η νεαρή, 22 ετών φοιτήτρια από την Αθήνα, βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της και έχοντας καθίσει στο μπαρ μιας και με τον έναν μπάρμαν είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Όσοι βρίσκονταν στο μαγαζί λένε ότι εκτός από πανέμορφη και καλλίγραμμη είχε «εκρηκτικό» ντύσιμο με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει με την παρουσία της βλέμματα και συζητήσεις, ακόμα και από γυναίκες που διασκέδαζαν το ίδιο βράδυ.
Μετά από αρκετά ποτά και σφηνάκια και ενώ η ώρα είχε... πάει τέσσερις, ο μπάρμαν και μια αντροπαρέα άρχισαν να την προκαλούν με διάφορα «ροζ» υπονοούμενα. Ένας από την παρέα την πείραζε διαρκώς λέγοντάς της ότι προσπαθούσε να το «παίξει» έμπειρη και ότι κατά τη γνώμη του... όλα ήταν μόνο θεωρία. Έτσι το... πράγμα χόντραινε όλο και περισσότερο κι άρχισε να γίνει πιο extreme η συζήτηση. Μέχρι που η ίδια είπε ότι ήταν ικανή να ικανοποιήσει ερωτικά πολλούς άντρες ταυτόχρονα! Και για να το αποδείξει κάλεσε όποιον ήταν διαθέσιμος και τολμηρός να την ακολουθήσει στις τουαλέτες, διευκρινίζοντας όμως ότι το μόνο που θα έκανε σε εκείνο το χώρο τη δεδομένη στιγμή ήταν... στοματική επίδειξη!

Περίμεναν στην... ουρά, για στοματικό!
Στην αρχή την ακολούθησαν οι δύο από την αντροπαρέα καθώς οι υπόλοιποι θεώρησαν πως επρόκειτο για απλό αστείο και ότι τίποτα πονηρό δεν θα συνέβαινε τελικά. Βλέποντας όμως ότι τα λεπτά περνούσαν και κανείς δεν γύριζε, κατάλαβαν ότι γινόταν αληθινό όργιο στις τουαλέτες. Έτσι δύο ακόμα άντρες κινήθηκαν προς τα εκεί. Ακολούθησε και η μία από τις δύο φίλες της η οποία έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν είδε την νεαρή να έχει σκύψει έχοντας τον έναν νεαρό μπροστά της και να τον... ικανοποιεί και τον άλλον να περιμένει στη... σειρά του. Όπως έκαναν και οι άλλοι δύο, τους οποίους επίσης «εξυπηρέτησε»!

πηγή : εφημερίδα "Κόσμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου