Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Συνέβη σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας - Η τραγουδίστρια .. ήταν στο καμαρίνι με τον μαέστρο !


Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια λόγο ότι ήταν απασχολημένη στο καμαρίνι με τον μαέστρο , αναγκάστηκε να αλλάξει την σειρά εμφάνισης της στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα . 

Η αποκάλυψη της είδησης έγινε κατά το σημερινό φύλλο έκδοσης της εφημερίδας "Κόσμος" , με το εν λόγο περιστατικό να λαμβάνει χώρα σε πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης της Πάτρας . Ενώ το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής στο μαγαζί επικρατούσε το αδιαχώρητο από κόσμο , όμως τα ...ιδιαίτερα με τον επικεφαλής του σχήματος είχαν προτεραιότητα για την καλλίγραμμη αοιδό .

Και ενώ η ώρα ήταν αρκετά περασμένη και είχε φτάσει η σειρά της στο να βγει στην πίστα , όμως έλαμπε δια της απουσίας της . Αυτό έκανε έξαλλο στέλεχος του καταστήματος , ο οποίος έκανε νόημα σε άλλον τραγουδιστή να καλύψει το κενό της , ο οποίος εκείνη την ώρα έπινε το ποτό του . Πήγε και αυτός να δει τι πραγματικά συμβαίνει , εντοπίζοντας την ... άτακτη συνάδελφο του σε ...ερωτικές περιπτύξεις με τον μαέστρο . Και μάλιστα είχαν αφήσει ξεκλείδωτη και την πόρτα , προφανώς γιατί δεν τους ένοιαζε αν κάποιος θα τους έβλεπε . Γεγονός που συνέβη , αφού ο ένας ειδοποιούσε τον άλλον ( μεταξύ ατόμων του καταστήματος ) φθάνοντας να βρίσκονται πάνω από πέντε άτομα έξω από το καμαρίνι .  

Έως που ο υπεύθυνος του καταστήματος εισέβαλε μέσα , βάζοντας φυσικά τις φωνές και στους δύο .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου