Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απόστολος Διώτης : Ο άνθρωπος που συντονίζει τα πάντα στο Karma Live , στο Αγρίνιο !


Πυρετώδης είναι οι διαδικασίες των τελευταίων ωρών για το Karma Live . 

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το μοναδικό κέντρο διασκέδασης του Αγρινίου , κινούνται σε ρυθμούς εορταστικής περιόδου . Φυσικά , να σας τονίσουμε πως ...μπροστάρης σε όλο αυτό είναι ο Απόστολος Διώτης . Πρόκειται για το πρόσωπο εκείνο που θα δεις πρώτο με το που φτάσει κάποιος στο κατάστημα , αλλά και θα αποχαιρετήσει τελευταίο με του αποχωρίσει . Αν το θέλετε είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές ...Μιλάμε για κανονικό πολυεργαλείο .



Το blog του patra gossip-news,gr συνομίλησε τηλεφωνικώς πριν λίγη ώρα μαζί του , με τον Αποστόλη Διώτη να μας δηλώνει πως .. τρέχει και δεν φτάνει . Ο μόνος λόγος είναι πως σταματημό δεν έχουν τα τηλέφωνα να χτυπάνε στο "Karma" Live , με τα ρεζερβέ μπουκάλια σπάνε κάθε αρχική προσδοκία .


Και μπορεί μέσα στην εορταστική περίοδο τα περισσότερα κέντρα διασκέδασης να προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της σεζόν , όμως στην εν λόγο περίπτωση ο σεβασμός προς τους πελάτες εκτιμήθηκε περισσότερο από επιπλέον 10 ευρώ στην τελική τιμή του μπουκαλιού .


Μπράβο στην οικογένεια Καραμανώλη , οι οποίοι ακόμη και μέσα στην καρδιά της κρίσης , αυτοί φέρονται με σεβασμό και ήθος στους Αγρινιώτες πολίτες . 

Για ρεζερβέ : 698 670 6222 για να επικοινωνήσετε κατευθείαν με τον "καθρέπτη" του καταστήματος .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου