Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σαρώνει στο Mediainspector ο Πάνος Μυριάνθους !


Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για αυτό που έχει καταφέρει ο Πάνος Μυριάνθους το τελευταίο χρονικό διάστημα !


Η ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Ποιος με Πιάνει" μπορεί να μετράει χρονικό διάστημα επίσημης κυκλοφορίας μόλις τριών εβδομάδων , όμως με το καλημέρα έδειξε πως έχει ...φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα . 

Φυσικά , τα παραπάνω δεν σας τα γράφει το blog μας ως υποκειμενική άποψη , αλλά οι μετρήσεις του Mediainspector ... μιλούν από μόνες τους . Το κομμάτι έχει ήδη σκαρφαλώσει στην 57η θέση , αποδεικνύοντας μας πως η πορεία του προβλέπεται ακόμη πιο ανοδική κατά τις επόμενες ημέρες .

Και αν δεν γνωρίζεται την ορολογία της παραπάνω λέξης , να σας πληροφορήσουμε πως το Mediainspectot θεωρείται ως ο μεγαλύτερος φορέας στην Ελλάδα καταγραφής, παρουσίασης και ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο (real time) του προγράμματος των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών Αττικής, Θεσσαλονίκης, περιφέρειας και Κύπρου . Οι καταγραφές περιλαμβάνουν πλήρως τις μουσικές μεταδόσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα πλήθος charts και στατιστικών στοιχείων για περαιτέρω επεξεργασία προς χρήση κάθε ενδιαφερόμενου όπως ραδιοφωνικοί σταθμοί, δισκογραφικές εταιρίες, εταιρίες διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, καλλιτέχνες κλπ. 

Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI) για την αποτύπωση του επίσημου πανελλαδικού TOP200 airplay chart.

Και μπορεί το επίσημο βίντεο κλιπ του Κύπριου ερμηνευτή να μην υπάρχει ποια στο You-Tube , λόγο του κατεβάσματος που υπέστη το μουσικό κανάλι Greek - Promo Tv , όμως αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί και ιδαίτερα . Οι αποκλειστικές πληροφορίες του patra gossip-news.gr θέλουν να ανεβαίνει εκ νέου σε λίγες ώρες , φυσικά αυτή τη φορά από νέο διαδικτυακό κανάλι μουσικού περιεχομένου .

Όσο για τις τωρινές του εμφανίσεις , έχει καταφέρει να συνδυάζει ιδανικά τόσο το Metropolis Live στην Πάτρα ( Παρασκευοσάββατο ) , όσο και τις Τετάρτες στο Derti streer στην Γλυφάδα της Αθήνας .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου