Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Εσείς τους γνωρίζατε; - Αυτοί είναι οι έρωτες ΔΙΑΣΗΜΩΝ που έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! (PHOTOS)

Εσείς τους γνωρίζατε; - Αυτοί είναι οι έρωτες ΔΙΑΣΗΜΩΝ που έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! (PHOTOS)
Κάποτε υπήρξαν τρελά ερωτευμένοι, αλλά ο έρωτάς τους τελικά δεν κράτησε. Τα χρόνια να περνούν, εμείς όμως δεν ξεχνάμε τις σχέσεις εκείνες που σίγουρα συζητήθηκαν. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ποια ήταν τα διάσημα αυτά ζευγάρια που έμειναν στην ιστορία της κοσμικής Αθήνας, χωρίς η σχέση τους να έχει happy end.
Αντώνης Κανάκης - Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Η σχέση τους κράτησε αρκετά χρόνια και όλοι τότε πίστευαν πως ο ορκισμένος αυτός εργένης βρήκε τη γυναίκα που θα τον κάνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα της εποχής υποστήριζαν πως μέχρι και κουμπάρα είχαν βρει, τη στενή φίλη του παρουσιαστή Ράνια Θρασκιά. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του αφήνοντας συγγενείς και φίλους με τη... γλύκα του κουφέτου.

Γιώργος Χειμωνέτος - Κάτια Ζυγούλη
 

Ήταν ένας έρωτας σφοδρός, αφού τα γατίσια μάτια του τότε ανερχόμενου μοντέλου δεν είχαν αφήσει ασυγκίνητο τον Ολυμπιονίκη. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, αλλά το νεαρό της ηλικίας τους ήταν αυτό που τους σταμάτησε από το γάμο. Αιτία του χωρισμού θεωρείται η ζήλια της Κάτιας, αφού οι σκηνές ζηλοτυπίες ήταν καθημερινό φαινόμενο στη σχέση τους.

Νίνο - Δέσποινα Καμπούρη 

Λίγο μετά από την αποχώρησή του από το talent show «Fame Story», ο ανερχόμενος τότε τραγουδιστής ερωτεύτηκε τη νεαρή δημοσιογράφο. Κανείς από τους δύο δεν παραδέχτηκε το δεσμό τους, ωστόσο ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια. Ο χωρισμός τους ήταν φιλικός γι' αυτό και μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.
Άγγελος Διονυσίου - Σοφία Αλιμπέρτη

Ούτε οι πιο παλιοί δεν θα θυμούνται πως κάποτε οι δύο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '80 όταν ο φτερωτός θεός τούς χτύπησε με τα βέλη του. Εκείνος σημείωνε τότε τεράστια επιτυχία, ενώ η Σοφία ήταν το νέο αστέρι στις ταινίες του Δαλιανίδη. Από τη στιγμή της γνωριμίας τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, αλλά ο έρωτας τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Απόστολος Γκλέτσος - Βάνα Μπάρμπα 

Από τις λίγες γυναίκες που δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση για να τον προσεγγίσει. «Τον είχα δει με τη Ρούλα στο "Ciao" και ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Ήταν ο πρώτος άντρας που όταν τον είδα, είπα πως θα βρω το τηλέφωνό του, ό,τι κι αν γίνει. Και το βρήκα». Η σχέση τους ήταν θυελλώδης, αλλά με αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας και έτσι έληξε άδοξα.
Νίκος Οικονόμου - Νατάσα Θεοδωρίδου

Στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού βρήκε τον έρωτα η τραγουδίστρια που τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στις αθηναϊκές πίστες. Η σχέση τους, αν και κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, τράβηξε αμέσως τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι τότε μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.
Δημήτρης Ελευθερόπουλος - Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους
Κυνηγήθηκαν όσο λίγοι από τους παπαράτσι και κάθε τους εμφάνιση γινόταν πρωτοσέλιδο. Θεωρούνταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ πολλοί υποστήριζαν πως σύντομα θα έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Το ποιος έριξε τους τίτλους τέλους δεν έγινε ποτέ γνωστό, πάντως όλες οι προσπάθειες των φίλων τους για επανασύνδεση έπεσαν στο κενό.
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Άρτεμις Αλεξανδράτου
Ο ηθοποιός στην αρχή της καριέρας του ήταν ζευγάρι με την αδελφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις. Και οι δύο τότε ήθελαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους και τα κατάφεραν. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, όμως, ήταν αυτές που έσβησαν τη φλόγα του έρωτά τους.
Νίκος Γκάλης - Αλέκα Καμηλά
Πριν από το γάμο της με τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς έζησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα με το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Η σχέση τους ήταν σύντομη, αλλά απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ. Ως πρώην αθλήτρια πάντα έβρισκε γοητευτική την αθλητική παιδεία στους άντρες και δεν έμενε ασυγκίνητη από αυτή.

Λευτέρης Πανταζής - Βαλέρια Χριστοδουλίδου
Ένας έρωτας που δεν γνώρισε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού και γρήγορα ενέδωσε στο έντονο φλερτ του τραγουδιστή. Η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ, αλλά ο χωρισμός τους έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα. «Είχαμε περάσει ένα φεγγάρι πολύ ωραία. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και της εύχομαι τα καλύτερα», δηλώνει ο Λευτέρης.
Ντράγκαν Τάρλατς - Αννίτα Ναθαναήλ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέκαθεν είχανε... πέραση στις γυναίκες και έτσι ο γόης μπασκετμπολίστας δεν άφησε ασυγκίνητη την Αννίτα. Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη μεσουρανούσε στην τηλεόραση και η σχέση τους κράτησε πολλά χρόνια. Οι φίλοι του ζευγαριού τότε υποστήριζαν πως σύντομα οι δύο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αλλά εκείνοι χώρισαν κάνοντας την ανατροπή και αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό.
Γιώργος Σιγάλας - Βίκυ Κουλιανού
Το 1998 το μοντέλο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον μπασκετμπολίστα. Μάλιστα το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που οι δηλώσεις του τύπου «βρήκα τον άνθρωπό μου» δεν έλειπαν και από τις δύο πλευρές. Ο Γιώργος μάλιστα τότε εκμυστηρευόταν στους πολύ κοντινούς του φίλους πως η Βίκυ έχει όλα τα στοιχεία που έπρεπε να έχει μια γυναίκα για να την παντρευτεί. Όμως και αυτή η σχέση έληξε άδοξα και έμεινε μόνο σαν ανάμνηση.
Γιώργος Αλεξόπουλος - Σίσσυ Χρηστίδου
Η παρουσιάστρια ήταν το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος». Λίγο καιρό αργότερα η παρουσιάστρια βρήκε όσα έψαχνε σε έναν άντρα στο πρόσωπο του παλιού της φίλου Θοδωρή Μαραντίνη.
Παύλος Ευαγγελόπουλος - Μαριάννα Τουμασάτου
Άνθρωποι χαμηλών τόνων ποτέ δεν προέβαλαν τη σχέση τους αν και ήταν μαζί περισσότερο από δέκα χρόνια. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο χρόνος ήταν αυτός που έφθειρε τον έρωτά τους. Οι δυο τους ωστόσο σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις
Κώστας Αλιμπέρτης - Ζέτα Μακρυπούλια
Ο γυμναστής είχε καταφέρει να κλέψει για τα καλά την καρδιά της ηθοποιού στα πρώτα της βήματα, αφού η σχέση τους κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα είχαν καταφέρει να κρατήσουν το δεσμό τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αφού σχετικά πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ήταν μαζί. Οι κακές γλώσσες μάλιστα υποστηρίζουν πως αιτία του χωρισμού τους ήταν τα σχέδια γάμου της Ζέτας
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου