Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Καρναβαλικός άθλος για τον Κώστα Μπελεζώνη !


Απέχοντας λίγες μόνο ώρες πριν τις δύο παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού , αξίζει να εστιάσουμε την προσοχή μας στους TWEET ME !


Πίσω από το συγκεκριμένο γκρουπ βρίσκεται ένα πρόσωπο αρκετά γνώριμο για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και γενικότερα στην νυχτερινή πιάτσα . Ο λόγος για τον Κώστα Μπελεζώνη , ο οποίος για ακόμη μια χρονιά πρωτοστατεί με την φαντασία , το καρναβαλικό πνεύμα και το πάθος που δείχνει . 

Φέτος επέλεξε να επενδύσει χρόνο και χρήματα στους TWEET ME , οι οποίοι μέχρι στιγμής δείχνουν πως καταγράφουν μια πορεία αρκετά εντυπωσιακή . Όλο το προηγούμενο διάστημα που ακολούθησε , το στέκι προσέλκυε εκατοντάδες άτομα σε καθημερινή βάση , με την διασκέδαση του κόσμου να χτυπάει κόκκινο . Και αυτό που σας μεταφέρουμε θα το διαπιστώσετε καλύτερα με τα ίδια σας τα μάτια στους δρόμους της Πάτρας .

Και ενώ πολλοί ..."κοκορεύονται" πως αυτοί αποτελούν τα "κεφάλια" και τους "νταραβεριτζίδες" των TWEET ME , όμως , η αλήθεια απέχει κατά πολύ . Το άτομο εκείνο που πριν μερικούς μήνες οραματίστηκε το εν λόγο Καρναβαλικό γκρουπ και πραγματοποίησε κινήσεις -κατ για να ξεχωρίσει , είναι μόνο ο Κώστας Μπελεζώνης . 

Φυσικά , να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στην συμβολή αλλά και την πολύτιμη βοήθεια του τηλεαστέρα και καλού του φίλου , Γιάγκου Ραυτόπουλου . Οι δύο τους σε ακόμη μια καρναβαλική σεζόν έδειξαν ότι το καλούπι τους είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα .

Απλά , μαγκιά τους .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου