Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μαρίνα Λαζαράκη :"Δεν αποχωρίζομαι τα πανηγύρια για τα μπουζούκια" !


Η Μαρίνα Λαζαράκη , μπορεί ηλικιακά ακόμη να είναι αρκετά μικρή , όμως , με την ιδιότητα της τραγουδίστριας έχει καταφέρει να υλοποιήσει στόχους που ακόμη και για τους "περπατημένους" συνάδελφους της φαντάζουν ... βουνό .

Με αφορμή την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτές τις μέρες , απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις πους της έθεσε το blog του patra gossip-news.gr .

1) Μαρίνα , πριν λίγες ώρες διέρρευσαν φωτογραφίες σου στο διαδίκτυο , στις οποίος οποίες απεικονίζεσαι να βρίσκεται μέσα στο στούντιο . Θες να μας μιλήσεις για την πρώτη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζεις ?

Μ-Λ : Οι στενοί μου συνεργάτες με συμβούλεψαν να ακολουθήσω το μονοπάτι της επανεκτέλεσης ενός παλιότερου μουσικού κομματιού , και όχι να επενδύσουμε σε κάτι το εντελώς καινούργιο και παράλληλα ξένο . Από την άλλη μεριά όμως , αυτό δεν σημαίνει πως ακολούθησα την περπατημένη της αρχικής ερμηνείας , αλλά προσπάθησα στο τελικό ηχογραφημένο αποτέλεσμα να δώσω το προσωπικό μου στίγμα και στυλ . Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε σε ολοκληρωμένη μορφή .

2) Εδώ και μερικές Κυριακές αποτελείς βασικό 'γρανάζι" των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Fasaria club , πλαισιώνοντας πολύ σπουδαίους τραγουδιστές . Έτσι , θεωρείς πως από δω και πέρα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να καταφέρεις ακόμη σπουδαιότερα πράγματα κατά την μελλοντική σου καριέρα ?

Μ-Λ : Αποτελεί τιμή για μένα και παράλληλα πραγματικό σχολείο για την δουλεία που έχω επιλέξει να υπηρετήσω το να συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες . Όπως το αναφέρατε και εσείς , εδώ και τρεις Κυριακές πλαισιώνω τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Fasaria club . Θέλω, επ' ευκαιρία, να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μου και  ...ανοίγουν νέες πόρτες στο χώρο  της μουσικής βιομηχανίας .

3) Θα συνεχίσεις και στο μέλλον να εμφανίζεσαι μόνο στα λεγόμενα πανηγύρια , ή αν δεχθείς πρόταση από κάποιο νυχτερινό κέντρο θα το σκεφτείς καλύτερα ?

Μ-Λ : Σε περίπτωση που η πρόταση αυτή έχει ως βασικό γνώρισμα να ερμηνεύω δημοτικά κομμάτια , τότε εννοείται πως θα πω ναι . Σε αντίθετη περίπτωση όμως , δεν υπάρχει καθόλου λόγος να το συζητήσουμε .

4) Ποια είναι τα σχέδια σου για την καλοκαιρινή σεζόν που ακολουθεί ?

Μ-Λ : Αν και είμαι τύπος που δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον , θεωρώ πως η καλοκαιρινή σεζόν είναι παραδοσιακά μια καλή εποχή για τους δημοτικούς ερμηνευτές . Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και αυτή που ακολουθεί








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου