Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το φαινόμενο Φούφουλας στην πόλης της Πάτρας ... !!!

Όποιος ζει και εργάζεται στην πόλη της Πάτρας , σίγουρα κάποια στιγμή έστω και μια φορά στην ζωή του θα έχει ακούσει το όνομα , συγκεκριμένα το επώνυμο ΦΟΥΦΟΥΛΑΣ . Όταν αναφερόμαστε στο όνομα αυτό . σίγουρα στο μυαλό μας , έρχονται εικόνες από ξέφρενη διασκέδαση . 

Ο Λόγος δεν είναι είναι άλλος παρά το γεγονός ότι 2 από τα αδέρφια Φούφουλας ( Δημήτρης και Πέτρος ) , είναι ιδιοκτήτες ( διοικούντες ) πολύ γνωστών μαγαζιών στην Πάτρα , όπως είναι βέβαια το MAGENDA στην Αγίου Νικολάου , του FABRIC Club στα Πελεκανείκα καθώς και του BIJOUX . Έτσι λοιπόν γίνεται αυτομάτως κατανοητό πως ο Πέτρος και ο Δημήτρης , είναι δύο πολύ δημοφιλή άτομα στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και εν μέρη το όνειρο του κάθε " πιτσιρικά " .

Να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα παιδιά ( Πέτρος και Δημήτρης ) ξεκίνησαν την σταδιοδρομία τους στα δρώμενα της Πάτρας , από πολύ χαμηλά , δηλαδή από barman και στη συνέχεια με πολύ αγάπη , κούραση , εργατικότητα και μεράκι έφτασαν εδώ που είναι σήμερα , στο να διοικούν επώνυμα μαγαζιά  . 

Ο Δημήτρης και ο Πέτρος κατάφεραν να δείξουν στο καθέναν ότι το όνειρο μπορεί να γίνει κάποια μέρα πραγματικότητα . Το ΠΑΤΡΑ GOSSIP NEWS .GR τους εύχεται χρόνια πολλά και το νέο έτος να τους φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου