Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Που αφορά άμεσα όλους τους Πατρινούς τραγουδιστές


Μετά τις 3 Μαΐου του 2010 ( όπου η χώρα μας πάτησε το πόδι της στην λιτότητα του Μνημονίου & ΔΝΤ ) τα οικονομικά δεδομένα όλων μας επήλθαν σε μια τραγική συσπείρωση . Κάθε μέρα που περνάει συντελεί ώστε να κατανοήσουμε πως οι καλές παλιές εποχές , πλέον αποτελούν μόνο μια καλή ανάμνηση .
Οι περιορισμοί και η ασφυκτική πίεση που μας έχουν θέσει οι Ευρωπαίοι έχουν συντελέσει καθοριστικά ώστε η Ελληνική κυβέρνηση να ψάχνει επειγόντως τρόπους προκειμένου να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα . Όλοι μας ( μηδενός εξαιρουμένου ) έχουμε παρατηρήσει ότι οι οικονομικοί έλεγχοι προς τα νυχτερινά κέντρα έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο βαθμό . Μάλιστα αυτό το παρατηρήσαμε για τα καλά και στην πόλη της Πάτρας . 


Ουκ ο λίγες φορές έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις σχετικά με το προαναφερόμενο ζήτημα . Πάντως για να λέμε τα πράγματα έτσι όπως είναι και με απόλυτη επίγνωση της όλης κατάστασης , το μπαλάκι δεν θα πρέπει να πάρει μόνο τους μαγαζάτορες αλλά και το σύνολο των τραγουδιστών . Σύμφωνα με το νόμο για να έχει κάποιος την δυνατότητα να ανέβει πάνω σε μια πίστα και να μπορεί να τραγουδήσει , θα πρέπει να πληρεί τις δυο παρακάτω προϋποθέσεις :
  1. Θα πρέπει να έχει άδεια εργασίας
  2. Και δεύτερο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών ( τραγουδιστών ) Δυτικής Ελλάδος 

Μάλιστα θα πρέπει να κόβουν και τιμολόγιο ( απόδειξη ) για παροχή των υπηρεσιών τους . Ύστερα από την πραγματοποιήσει κάποιας ( ανώνυμης - επώνυμης ) καταγγελίας , είτε οι αστυνομικές αρχές είτε το σωματείο των τραγουδιστών έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να εισβάλουν στο χ-ψ νυχτερινό κέντρο και να κατεβάσουν κάτω όποιον δεν πληρεί τους παραπάνω όρους .

Τώρα δεν είμαστε σε θέση ( ούτε βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά ) να σας αναφέρουμε σχετικά με ποιοι απ όλους τους Πατρινούς τραγουδιστές/τριες που βρίσκονται στην ενεργό δράση , πραγματοποιούν live πάντοτε με γνώμονα τις παραπάνω νομικές υποχρεώσεις .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου