Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο Σάκης Καντάς ετοιμάζει βαλίτσες για κορυφαίο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Όταν κάποιος αναφέρεται στην λίστα με τους Πατρινούς καλλιτέχνες τότε μέσα σε αυτή θα πρέπει να συγκαταλέγεται και του Σάκη Καντά ... Και μάλιστα από τα πρώτα στην σειρά προτεραιότητας  .

Ο ίδιος στα τόσα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Αχαϊκής πρωτεύουσας . Σαφώς και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψουμε να αναφέρουμε το πηγαίο ταλέντο που διαθέτει στην μουσική σύνθεση . Ονόματα βεληνεκούς όπως είναι ο Πάνος Καλίδης , ο Γιώργος Γιαννιάς , ο Γιώργος Γιασεμής καθώς και ο Αλέκος Ζαζόπουλος δεν δίστασαν να αφεθούν στα μαγικά του χέρια  .


Πριν από μερικούς μήνες επισκέφθηκε τη πόλη της Θεσσαλονίκης και μαζί με τον Σάκη Βέρρο κατάφεραν να μετατρέψουν το " ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ  " στο κορυφαίο ραδιοφωνικό hit της Βόρειας Ελλάδος .


Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr ο Σάκης Καντάς από ώρα σε ώρα ετοιμάζει βαλίτσες προς την συμπρωτεύουσα , αφού έχει συμφωνήσει να εμφανίζεται σε ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα της πόλης . Αυτό που σας λέμε είναι απόλυτα διασταυρωμένο και προέρχεται από το στενό περιβάλλον του Πατρινού τραγουδιστή . Για περισσότερες πληροφορίες λίαν συντόμως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου