Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ακολουθούν εντατικοί έλεγχοι για τα γκρουπ του Πατρινού καρναβαλιού


Κατά καιρούς είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων , το κεφάλαιο που αφορά το Πατρινό καρναβάλι . Για να είμαστε απολύτως ακριβείς , έχουμε παρατηρήσει ορισμένους να δηλώνουν ξεκάθαρα , πως σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούν με τον τρόπο λειτουργίας των καρναβαλικών γκρουπ .

Θεωρούν πως το να εκμεταλλεύεσαι το συγκεκριμένο θεσμό , με απώτερο σκοπό το χρηματικό όφελος , σαφώς και δεν αρμόζει με την ιστορία του σπουδαιότερου καρναβαλικού θεσμού της χώρας . Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια , το προαναφερόμενο ζήτημα να μην λάμβανε μεγάλες διαστάσεις , όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ , σε σχέση με το παρελθόν . Οι οικονομικοί έλεγχοι έχουν πάρει φωτιά ώστε η η φοροδιαφυγή να μειωθεί στο έπακρον . 


Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr , τις επόμενες ημέρες ακολουθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ , για τα group που θα παρελάσουν στο φετινό Καρναβάλι . Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα πραγματοποιηθούν εντατικοί έλεγχοι , προκειμένου να εξιχνιαστούν ζητήματα , όπως :
  1. Με ποιο δικαίωμα , ορισμένοι πουλάνε στολές χωρίς να τηρούν τις προαπαιτούμενες νομικές διαδικασίες . Δηλαδή όταν κάποιος δίνει τις στολές , έναντι ορισμένου κάποιου χρηματικού ποσού , θα πρέπει να κόβει απόδειξη η τιμολόγιο . Στην αντίθετη περίπτωση τα χρήματα που εισπράττει , θεωρούνται μαύρα και κατηγορείται για φοροδιαφυγή . 
  2. Ένα ακόμη ζήτημα που μας ενδιαφέρει , είναι αυτό που εμπλέκονται τα καρναβαλικά στέκια . Δηλαδή ποια διαδικασία ακολούθησαν προκειμένου να πάρουν την άδεια να ανοίξουν . Από την στιγμή που πουλάνε στολές , αυτομάτως συγκαταλέγονται στην κατηγορία που αφορά τις " ΈΔΡΕΣ " των επιχειρήσεων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου