Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Γιώργος Βασιλόπουλος : Το πρόσωπο κλειδί στην πετυχημένη πορεία του ταχυφαγείου ΤΩΡΑ


Πριν 5-6 χρόνια ( δηλαδή πριν εισέλθουμε στο Μνημόνιο και την Τρόικα ) 1/2 Έλληνες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους , είτε να ανοίξουν κάποια καφετέρια είτε να ασχοληθούν με τον τομέα διανομής του γρήγορου φαγητού . Εν έτη όμως 2013 όπου η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρής λιτότητας , τα πράγματα έχουν μεταβληθεί κατά σημαντικό βαθμό , σε σχέση με το παρελθόν .


Μέρα με τη μέρα , ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους , αναγκάζονται να σταματήσουν την λειτουργία τους . Πλέον η μερίδα της αγοράς έχει συμπιεστεί όσο καμία άλλη φορά . Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , ακόμη υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες έχουν καταφέρει να κρατήσουν την πελατεία τους . Βέβαια αυτό δεν έχει επιτευχθεί υπό την διαμεσολάβηση του Άγιου πνεύματος αλλά φυσικά ύστερα από σωστές προσεγμένες κινήσεις .

Στην συγκεκριμένη κατηγορία συγκαταλέγεται και το ταχυφαγείο ΤΩΡΑ , το οποίο έχει καταφέρει να αποτελέσει το πλέον αγαπημένο στέκι των Πατρινών . Μέχρι στιγμής συνεχίζει να παραμείνει ψηλά στην λίστα αφού τα άτομα που το απαρτίζουν , διέπονται από σωστές επιχειρηματικές ενέργειες 


Συγκεκριμένα θα επικεντρωθούμε στον Γιώργο Βασιλόπουλο ( ιδιοκτήτης ) ο οποίος αποτελεί το πρόσωπο κλειδί , στην μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία που σημειώνει το κατάστημα του . Μέσα από την ευχάριστη προσωπικότητα και τις σωστές κινήσεις , βλέπει τις συστηματικές του προσπάθειες , να λαμβάνουν σάρκα και οστά  . Εμείς να του ευχηθούμε πάντα τέτοια και ... ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου