Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την εντυπωσιακή club dancer Angelika Ak

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε στην Angelika Ak ( Facebook Name ) αφού στο παρελθόν το Patra Gossip News .Gr , είχε επικεντρωθεί και πάλι γύρω από το πρόσωπο της . Οι δεινές χορευτικές της ικανότητες έχουν συμβάλει καθοριστικά προκειμένου τα τοπικά ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί της . Φυσικά όπως παρατηρείτε  και μόνοι σας , στην ίδια κατηγορία ανήκει και το δικό μας lifestyle blog . 


Το Πατρινό κοινό την έχει απολαύσει σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή club της πόλης . Ορισμένα από αυτά είναι το πρώην Villa Mercedes , το Bamboo club , το Magenda , το Bijoux Just Clubbing , το Βοcca cafe bar , το Magenda , το W Night club Patras , καθώς και δεκάδες άλλα . Κορυφαία στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της , θα μπορούσε θα χαρακτηριστεί η συνεργασία που είχε συνάψει με το Villa Mercedes ( Αθήνα ). Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την πόλη της Θεσσαλονίκης  από την συγκεκριμένη λίστα . 


Η εκρηκτική club dancer δηλώνει στο blog μας , πως ο χορός γ αυτήν σημαίνει πάρα πολλά . Μάλιστα αρχικά μπορεί να ξεκίνησε σαν χόμπι αλλά το όλο θέμα πλέον το αντιμετωπίζει σε πιο επαγγελματικό επίπεδο . Δηλαδή επιδίωξη της , αποτελεί να λάβει την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος . Για τον συγκεκριμένο σκοπό , το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει γραφτεί σε σχολή χορού .


Αν κάποιος από τους θαυμαστές της , αναρωτιέται πως μπορεί να την πλησιάσει , προκειμένου να την κερδίσει , θα πρέπει να γνωρίζει τα παρακάτω προαπαιτούμενα στοιχεία . Η εντυπωσιακή Αντζέλικα μας ξεκαθαρίζει πως στο θέμα αυτό , δεν έχει κάποια συγκεκριμένα στάνταρ . Αρκεί ένα απλό κλικ προκειμένου κάποιος να της τραβήξει την προσοχή . Βέβαια όλα είναι και θέμα κατάλληλου timing . 

Τέλος να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην Angelika Ak και να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι ( προσωπικοί - επαγγελματικοί ) που έχει θέσει η σαρκώδης club dancer .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου