Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δημήτρης Γιώτης αποκλειστiκά στο Patra Gossip News .Gr



Ο Δημήτρης Γιώτης κυκλοφόρησε το  video clip του τραγουδιού του που πρόσφατα κυκλοφόρησε  " Ε ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ " που κάνει μεγάλη επιτυχία και περιλαμβάνεται στο προσωπικό του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Το τραγούδι  έχει αγαπηθεί από το κοινό πάρα πολύ και παίζει συνεχώς σε όλα τα ραδιόφωνα. Είναι σε στίχους που έχει γράψει ο Βαγγέλης Καρατζάνος και  την μουσική ο  Κωνσταντίνος Mποσνάκης ενώ την σκηνοθεσία του video clip επιμελήθηκε ο Alex Damas. "Λες πως έχω πρόβλημα βαρύ " λοιπόν μας τραγουδάει και μας ανεβάζει το κέφι και την διάθεση στα ύψη ... Και φυσικά εμείς το απολαμβάνουμε.


Το Patra Gossip News .Gr επικοινώνησε μαζί του , ο οποίος προέβει στις παρακάτω αποκλειστικές δηλώσεις .

Ερώτηση : Δημήτρη περίμενες ποτέ σου πως το τελευταίο σου τραγούδι με τίτλο " Ε Ναι Το Έχω " θα σημείωνε τόση μεγάλη επιτυχία ... ???

Δημήτρης Γιώτης : Ηλία να σου αναφέρω πως από την πρώτη χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του , το συγκεκριμένο τραγούδι το πιστεύαμε πάρα πολύ , διότι είχε αρκετά στοιχεία προκειμένου να γίνει γρήγορα σουξέ . Όμως επειδή ο τελικός κριτής είναι αποκλειστικά και μόνο ο κόσμος , πότε δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για την μελλοντική πορεία του  . Πάντως δόξα το θεό πάει αρκετά καλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου