Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ : Από φωνή... κορμάρα ... !!!


Όταν τις βλέπει κανείς πάνω στη σκηνή μαγεύεται από τη φωνή τους . Όταν όμως τις βλέπει με μαγιό, τότε σίγουρα τα φωνητικά προσόντα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και δίνουν τη θέση τους στα σωματικά.

Αρκεί κάποιος να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη σε ορισμένα από τα νυχτερινά καταστήματα της Αχαϊκής πρωτεύουσας , προκειμένου να κατανοήσει πως μπροστά στα ωραία κάλλη , η φωνητικές δυνατότητες έρχεται σε δεύτερη μοίρα . Εδώ μάλιστα ταιριάζει η έκφραση ότι από φωνή κορμάρα . Να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους , ορισμένες τραγουδίστριες της πόλης μας , υστέρα από τεράστια προσπάθεια μπορείς να τις ακούσεις .... Καλύτερα να περιορίζεσαι στο να τις κοιτάζεις μόνο .

Σαφώς και η συγκεκριμένη διαπίστωση μας , δεν ανταποκρίνεται σε ολόκληρο το φάσμα των τραγουδιστριών . Υπάρχουν και ορισμένες που πραγματικά αξίζουν . Μάλιστα κατά καιρούς μέσα από το Patra Gossip News .Gr έχουμε εξυμνήσει εκείνες που διαπρέπουν στον καλλιτεχνικό τομέα και δεν περιορίζονται μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση . Επειδή μέσα από το συγκεκριμένο blog λαμβάνουμε το θάρρος να εκφράσουμε την γνώμη μας , θα επαινέσουμε ιδιαίτερα την Ευδοκία Ράπτη ( Αστέρια Live )  , την Φανή Ιωάννου ( Παριζιάνα ) καθώς την Λίζα Ανδρέου ( Γυάλινο live) . Κοινή υφισταμένη και των τριών προαναφερόμενων προσώπων , αποτελεί το γεγονός ότι πάνω στην πίστα βγάζουν τσαγανό , με αποτέλεσμα να κάθεσαι να τις ακούς για αμέτρητες ώρες .

ΛΙΖΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 
ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΑΠΤΗ 

ΦΑΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου