Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πάτρα: Όλα ανοιχτά για τη διπλή δολοφονία στη Σταχτούρη - Τι δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας

Πάτρα: Όλα ανοιχτά για τη διπλή δολοφονία στη Σταχτούρη - Τι δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας στο thebest.gr  Με προσοχή και διακριτικότητα κινείται η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση των υποθέσεων των δολοφονιών που έχουν συγκλονίσει τον τελευταίο καιρό την κοινωνία των Πατρών. Η τοπική αστυνομία θεωρεί πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για το περιστατικό της Ανθείας, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες, φάκελος με στοιχεία, ενώ την Μ. Τρίτη απολογείται ο φερόμενος ως δράστης Αλέξης Φράγκος.
Από την άλλη πλευρά κινείται με γοργούς ρυθμούς και για το μακελειό της οδού Σαχτούρη. Μιλώντας στο  thebest.gr ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος σημειώνει ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση: «Όλα είναι ανοιχτά και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα».
Η Αστυνομίας έχει σημαντικό όγκο στοιχείων, αξιοποιεί το οπτικό υλικό που υπάρχει και προχωράει με προσοχή και διακριτικότητα, ενώ είναι εξαιρετικά φειδωλή στην πληροφόρηση. Ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου