Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Και πολιτικός παράγοντας ζήτησε φύλαξη από τις αρχές-Έχουν αποθρασυνθεί οι "νονοί

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR-Και πολιτικός παράγοντας ζήτησε φύλαξη από τις αρχές!-Έχουν αποθρασυνθεί οι "νονοί"-Ταυτοποιήθηκε το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμμένο στα Λουσικά Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Ταυτοποιήθηκε απο τον αριθμό πλαισίου το καμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες στη Δυτική Αχαϊα. Πρόκειται όντως για το όχημα που χρησιμοποιήσαν οι δράστες της δολοφονίας Τσίρκα για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί επεκτείνουν τις έρευνες και σε περιοχές εκτός Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών.
12.18: Ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι αίτημα φύλαξης από τις αρχές υπέβαλε και σημαίνων πολιτικός παράγοντας του νομού Αχαΐας, θεωρώντας προφανώς ότι οι τελευταίες εξελίξεις και τα "ξεκαθαρίσματα λογαριασμών" ενδεχομένως να ανοίξουν... παλιές ιστορίες τις οποίες, από άλλη θέση, είχε στο παρελθόν χειριστεί.
10.45: Έχουν, πλέον, αποθρασυνθεί τα κυκλώματα της νύχτας και από το στόχαστρο τους δεν ξεφεύγουν ούτε ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τοπική Αστυνομία επιτηρεί διακριτικά στην Πάτρα τα σπίτια ακόμη και ανώτερων αξιωματικών προς τους οποίους, κατά πάσα βεβαιότητα, υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν δεχθεί εμμέσως ή αμέσως απειλές.
Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Αλλαγή» αναφέρει ότι μεταξύ των άλλων φυλάσσεται από συναδέλφους του το σπίτι ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που δεν υπηρετεί πλέον στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και ο οποίος, στο παρελθόν, είχε κομβική θέση στην Ασφάλεια Πατρών.
Πληροφορίες που έχει ήδη μεταδώσει το thebest.gr αναφέρουν ότι διακριτική είναι η παρουσία των αστυνομικών έξω από τα σπίτια και άλλων πιθανών «στόχων». Προσώπων, δηλαδή, που ενδέχεται να βρεθούν στο μέσο αυτού του κύκλου αίματος που άνοιξε τα ξημερώματα της Τετάρτης έξω από γνωστό club της πόλης , στην οδό Σαχτούρη.
Ο κίνδυνος των αντιποίνων είναι ορατός, λένε όσοι γνωρίζουν τον τρόπο που λειτουργούν τα κυκλώματα της νύχτας και τους άγραφους κανόνες που τον καθορίζουν. Από την άλλη, εντείνεται το αίτημα της τοπικής κοινής γνώμης για αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας που έχει κλονιστεί επικίνδυνα τα τελευταία 24ωρα .
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου