Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΝΙΚΟΛ ΜΑΚΡΗ : Με σπουδές στα Οικονομικά και μελλοντικές βλέψεις ο λαμπερός χώρος του θεάματος

Το σημερινό πρόσωπο που αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μέσα από το Patra Gossip News .Gr , προήλθε ύστερα από την ανοδική πορεία που σημειώνει συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα . Μάλιστα το contraseolous.blogspot.gr πρόσφατα αναφέρθηκε σε αυτήν με άκρως κολακευτικά σχόλια . Η αναφορά μας επικεντρώνεται στην Πατρινή Νικόλ Μακρή η οποία βλέπει τις μετοχές της , συνεχώς να αυξάνονται όσον αφορά την μελλοντική πορεία της προς το λαμπερό χώρο του θεάματος .

Η ίδια σε καμία περίπτωση δεν κρύβει το γεγονός ότι καλλιτεχνικός μέντορας της παραμένει ο Vanzel Gatsos , αυτός που δηλαδή την ανακάλυψε . Μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσουν το νέο του εγχείρημα . 


Παράλληλα με την ενασχόληση της με τα φώτα της δημοσιότητας , η ίδια παραμένει επικεντρωμένη στο να τελειώσει το μεταπτυχιακό που έχει ξεκινήσει στο κλάδο των Οικονομικών . Στο ερώτημα που της θέσαμε , σχετικά με το αν έχει κάποιο πρότυπο , η Νικόλ Μακρή άκρως ακομπλεξάριστα μας έδωσε την παρακάτω χαρακτηριστική απάντηση : 

" θεωρώ πολύ σωστό πρότυπο την σύγχρονη δυναμική γυναίκα που συνδυάζει ομορφιά και μόρφωση "

Τέλος να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στις προτεραιότητες που έχει θέσει η ίδια στην ζωή της και πως το μέλλον θα καταφέρει να υλοποιήσει όλα αυτά που έχει ονειρευτεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου