Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα του Αλέξη Φράγκου μέσω του πατέρα του και το ξέσπασμα της μάνας του για το μακελειό της Σαχτούρη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα του Αλέξη Φράγκου στο thebest.gr μέσω του πατέρα του και το ξέσπασμα της μάνας του για το μακελειό της Σαχτούρη Γωγώ Φράγκου: "Μέχρι να πάθω έμφραγμα, θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου".

Γωγώ Φράγκου: "Μέχρι να πάθω έμφραγμα, θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου".


"Μέχρι να πάθω έμφραγμα, θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου". Η μητέρα του Κώστα Φράγκου που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης αλλά και του Αλέξη Φράγκου ο οποίος φέρεται να ήταν στόχος των δολοφόνων της Σαχτούρη και επίσης φέρεται ως καταζητούμενος σήμερα, ως ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα, μιλά στο thebest.gr και ξεσπάει μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Πάτρα. Σε ό,τι δε αφορά στον Αλέξη Φράγγο, ο πατέρας του Γιώργος δηλώνει στο thebest.gr: "Όταν θα εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας στην οδό Σαχτούρη, ο Αλέξης θα εμφανιστεί", δημοσιοποιώντας με αυτή τη φράση τις προθέσεις του γιού του. Προσθέτει δε οτι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Αλέξη Φράγκο.
"Γιατί δίνετε βάρος στα γεγονότα του Σαββάτου και αγνοείτε τη δολοφονία στη Σαχτούρη;" διερωτάται η Γωγώ Φράγκου.
"ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ"
Στην δημοσιογραφική επισήμανση ότι και τα δύο γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους, η μητέρα επιρρίπτει ευθύνες στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να έχουν παρέμβει από την πρώτη στιγμή μιας και η οικογένεια Φράγκου είχε αναφέρει τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του γιού της.
Ευρισκόμενη δε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βάλει κατά πολλών προσώπων που θεωρεί υπέυθυνους για την όξυνση της κατάστασης και τον κύκλο αίματος που άνοιξε στην πόλη.
Ωστόσο το thebest.gr αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την κωπιώδη και κρίσιμη προσπάθεια των Αστυνομικών Αρχών, δεν αναφέρεται στις λεπρομέρειες
Σε ό,τι αφορά στα παιδιά της, δηλώνει αναφερόμενη στην ενασχόλησή τους με καταστήματα διασκέδασης, "οτι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή"
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου