Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πριν το ΕΞΟΔΟΣ club και άλλο νυχτερινό κατάστημα βολιδοσκοπούσε την Γωγώ Τσαμπά

Με το που ανακοινώθηκε η επίσημη συνεργασία ανάμεσα στον Πλανητάρχη των Fm και τον Θεόδωρο Αθανασόπουλο , έσκασε η βόμβα . Η σταρ των τελευταίων ημερών καθώς του δημοτικού τραγουδιού , το πήρε τελικά απόφαση να μεταβεί προς τα μέρη μας , να μας επισκεφθεί . Λογικό και επακόλουθο πολλοί να είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει ( εκ των προτέρων ) την προτίμηση τους , ώστε να την απολαύσουν από κοντά . Φυσικά να μην παραλείψουμε να σας αναφέρουμε πως το πρώην ΕΞΟΔΟΣ club αναμένεται να φιλοξενήσει την συγκεκριμένη εκδήλωση . 


Πάντως οι πληροφορίες του Patra Gossip News .Gr είναι σε θέση να σας αποκαλύψουν , πως πριν κλειδώσει οριστικά το συγκεκριμένο deal και άλλο νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας , είχε ψαχτεί ώστε φέρει την Γωγώ Τσαμπά . Το όλο story όμως δεν έλαβε σάρκα και οστά αφού η συμβολή του Μάριου Blackman ήταν καταλυτική , προκειμένου το club ΕΞΟΔΟΣ να πάρει τελικά την δουλειά . 


Πλέον δεν τίθεται καμία απολύτως αμφιβολία πως βιώνουμε την εποχή του κλαρίνου αφού μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότεροι star του πενταγράμμου , επιλέγουν ώστε να πατήσουν προς τα συγκεκριμένα καλλιτεχνικά μονοπάτια . Ο Γιώργος Τσαλίκης αποτελεί την χαρακτηριστικότερη περίπτωση .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου