Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Η 55χρονη προμήθευε τους τοξικομανείς με ηρωίνη που της έδιναν Ρομά


Γνωστή στην… πιάτσα των τοξικομανών της Πάτρας φαίνεται πως είναι μία 55χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη χθες μαζί με δύο ακόμη άτομα, τα οποία μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται την προμήθευαν με ποσότητες ηρωίνης.
Ο άνδρας και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν και οι οποίοι και κατηγορούνται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών την ερχόμενη Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών οδηγήθηκαν στους δράστες μετά την ομολογία νεαρού χρήστη ουσιών που εντοπίστηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.
Έτσι οδηγήθηκαν στην περιοχή του Διακονιάρη, όπου εκεί μετά από έλεγχο στο σπίτι του 17χρονου και της 18χρονης Ρομά εντοπίστηκαν συνολικά 12 γραμμάρια ηρωίνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία.
Επιπλέον συνελήφθη και η 55χρονη συνεργός του, η οποία και προμήθευε τους χρήστες με τις ποσότητες. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες καθώς αναζητείται ο «αρχηγός» της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, ένας 29χρονος Ρομά.
Στο μεταξύ ο νεαρός τοξικομανής που είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΑΜΗ

  
patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου