Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πάνω από δυόμιση χιλιάδες Πατρινοί χθες βράδυ αποθέωσαν το Νίκο Βέρτη - Δείτε φωτό και βίντεο

Πάνω από δυόμιση χιλιάδες Πατρινοί χθες βράδυ αποθέωσαν το Νίκο Βέρτη - Δείτε φωτό και βίντεο Χορταστικό το πρόγραμμα του άγγιξε τις 3 ώρες σε διάρκεια - Το εισιτήριο στους VIP καναπέδες κόστιζε 35 ευρώ!

Ένα προσεγμένο «γεμάτο» πρόγραμμα που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες σε διάρκεια (η συναυλία συνολικά άγγιξε τις τρεις ώρες και τέλειωσε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα) χάρισε στους Πατρινούς χθες Δευτέρα 1η Ιουλίου 2013 το βράδυ στο χώρο στάθμευσης φορτηγών απέναντι από τη Βέσο Μάρε, ο λαικός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του που έδωσαν δυναμικό παρών στον χώρο της συναυλίας, στην Ακτή Δυμαίων.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του thebest.gr η προσέλευση του κόσμου πρέπει να ήταν γύρω στα 2.500 άτομα ενώ οι εντυπώσεις του κοινού ήταν πολύ καλές.
Οι διοργανωτές βέβαια ανέμεναν ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.
Την παράσταση έκλεψαν τα laser φώτα που δημιούργησαν μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα εφάμιλλων μουσικών σώου αστέρων του εξωτερικού ενώ η 22μελής ορχήστρα ήταν τοποθετημένη σε δύο επίπεδα, το ένα από τα οποία ήταν σε ύψος 2-3 μέτρων από το έδαφος.
Ο Νίκος Βέρτης με καινούρια τραγούδια στις αποσκευές του από το cdτου «Προτάσεις», δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά αλλά ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Αν είσαι ένα αστέρι», «Δεν με σκέφτεσαι», "Πάμε ψυχή μου", κ.α. ενώ είπε και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών όπως του Γιώργου Νταλάρα και του Χρήστου Νικολόπουλου.
Το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη, ο οποίος σε κάποιο σημείο της συναυλίας πήρε και την κιθάρα του και συνόδευσε τα τραγούδια του, ξεκίνησε με τη νέα μεγάλη επιτυχία του, το κομμάτι «Αδιαφορείς».
Η Πάτρα ήταν ο 2ος σταθμός της μεγάλης μουσικής περιοδείας του καλλιτέχνη το φετινό καλοκαίρι (είχαν προηγηθεί τα Ιωάννινα ενώ μετά την Πάτρα έπεται η Ρόδος στις 12 Ιουλίου). Ο Νίκος Βέρτης που συμπλήρωσε 10 χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, απέδειξε με τη συναυλία του αυτή το πόσο καλός και επικοινωνιακός διασκεδαστής είναι, προσφέροντας στο κοινό ένα οπτικοακουστικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών, για το στήσιμο του οποίου δούλεψαν κοντά εκατό άνθρωποι.
Πάντως σύμφωνα με λεγόμενα θεατών που παρακολούθησαν τη συναυλία, στις ειδικές θέσεις VIP που είχαν τοποθετηθεί σε ειδικά υπερυψωμένα σημεία με καλύτερη θέα στη σκηνή, η τιμή ήταν υψηλότερη σε σχέση με την γενική είσοδο των 15 ευρώ (για την ακρίβεια οι θέσεις VIP κόστιζαν 35 ευρώ και ήταν γεμάτες από κόσμο).
Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες στις θέσεις αυτές υπήρχε η δυνατότητα κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών (ουίσκι) παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί. Ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για τη συναυλία ήταν επειδή μια πολύ μεγάλη παραγωγή όπως η δική του δεν θα μπορούσε να στηθεί μέσα σε ένα γήπεδο γιατί τα φορτηγά θα το κατέστρεφαν.
Στο μεταξύ όπως έγραψε το σάιτ dete.gr, αίσθηση προκάλεσε η συμπεριφορά και στάση ανδρών του λιμενικού σώματος, οι οποίοι ενώ δεν έκαναν τον παραμικρό έλεγχο στον χώρο για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη, εν τούτοις προέβησαν σε προσαγωγή δύο φορές μάλιστα του διοργανωτή της συναυλίας Βέρτη εδώ στην Πάτρα.
Γενικά ο κόσμος πέρασε καλά και χόρεψε χθες στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Πάτρα ενώ ο κοριτσόκοσμος και οι γυναίκες έδωσαν ηχηρό παρών (κάποιες ένθερμες θαυμάστριες μάλιστα σε ένδειξη λατρείας πέταξαν στη σκηνή μέχρι και τα μπλουζάκια τους και άλλα δώρα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη).
Οι φωτό και το βίντεο είναι από το Πατρινό σάιτ flashstars.gr.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου