Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΙΓΙΟ: Την έπιασε με τον εραστή... και την πλάκωσε στο ξύλο! Όλα θύμιζαν το γνωστό λαϊκό άσμα... «πάρε τηλέφωνο τον κερατά»


Τα εν οίκω, εν δήμω στο Αίγιο: Πραγματικός σάλος στην γειτονική πόλη, από «ροζ» περιστατικό που αφορά σε γνωστό επιχειρηματία της περιοχής και στο οποίο ενεπλάκη ακόμα και η Αστυνομία: Ο ευυπόληπτος καταστηματάρχης, έπιασε τη γυναίκα του με εραστή και την έκανε... τουλούμι στο ξύλο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!
Σαν «ηλεκτροσόκ» έπεσε στη μικρή κοινωνία της γειτονικής πόλης η απίστευτη είδηση, για το πασίγνωστο στην περιοχή ζευγάρι. 
Όπως λένε οι... φαρμακόγλωσσες, εκείνος είναι περιώνυμος και αποδεκτός στην κοινωνία, με προσφορά και στο χώρο της Εκκλησίας, χωρίς ποτέ να έχει δώσει δικαιώματα για προσβλητικά σχόλια και πικάντικα κους-κους. 
Εκείνη, είναι ηλικιακά μικρότερή του περίπου κατά μία δεκαετία και όλοι είχαν να λένε για την σικάτη εμφάνισή, τους καλούς τρόπους και την αφοσίωσή της στην οικογένειά της. 
Λίγο-πολύ δηλαδή, ό,τι συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών σπιτικών, όπου η έξωθεν εικόνα πολλές φορές παραμένει αναντίστοιχη, με ό,τι συμβαίνει στα ενδότερα του οίκου...
«Πάρε τηλέφωνο τον κερατά»
Σύμφωνα με ό,τι συζητείται ευρέως στο Αίγιο, όλα συνέβησαν πριν μια εβδομάδα και μάλιστα σχεδόν όπως περιγράφει το γνωστό άσμα «Πάρε τηλέφωνο τον κερατά»: 
Ο μεσήλικας σύζυγος, δέχθηκε σχετική πληροφόρηση για τις ερωτικές παρασπονδίες της γυναίκας του και μάλιστα του αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα του υποδεικνυόμενου ως «εραστή». 
Μετά το αρχικό σοκ, ο απατημένος άνδρας ανέλαβε δράση: Επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην οικογενειακή του εστία, από όπου όπως αντελήφθη, μόλις είχε φύγει ο «τρίτος» της παρέας. Τότε ήταν, που ξέσπασε η «καταιγίδα»: Ο συνήθως πράος επιχειρηματίας έχασε κάθε αυτοέλεγχο και επιτέθηκε με σφοδρότητα στη σύζυγό του! 
Στην αρχή με βαριές εκφράσεις, αλλά στη συνέχεια με χειρονομίες και ξύλο! Ήταν τέτοια η ένταση του καυγά, που οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία φθάνοντας πάραυτα, πρόλαβε ευτυχώς τα χειρότερα...
Όπως λένε οι γείτονες, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στη γειτονιά τους, αλλά και σε ολόκληρο το Αίγιο! 
Πάντως και παρά το κουτσομπολιό που ακολούθησε, ο σύζυγος άνοιξε κανονικά το κατάστημά του, σα να μην τρέχει τίποτα. Όσο για τη σύζυγο, έφυγε αρχικά για λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της και πλέον παραμένει τις περισσότερες ώρες κλεισμένη στο σπίτι τους, αφού το «κοινωνικό σχόλιο» για τις ερωτικές της επιδόσεις, δε λέει να κοπάσει εύκολα...
 
Πηγή : dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου