Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ - ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ : Κερδίζουν επάξια το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη

Μπορεί κατά καιρούς μέσα από το patra gossip news .gr να επικεντρωνόμαστε στην καλλιτεχνική αφρόκρεμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας , όμως πάντοτε υπάρχουν και οι μεγάλες απροσδόκητες εκπλήξεις . 

Η Μαρίνα Λαζαράκη από πιτσιρίκα λάτρευε τα κλασσικά πανηγύρια και ειδικότερα να τραγουδάει . Από μικρή ηλικία διαφαινόταν το περίσσιο της καλλιτεχνικό ταλέντο , ξεκινώντας δειλά δειλά να πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα . Σε καμία περίπτωση δεν κρύβει το γεγονός πως η μεγάλη της αδυναμία παραμένει η Μαρία Σαμίου , η οποία αποτελεί και μέντορα της .

Πλέον η ίδια θεωρείται ολόκληρη γυναίκα , με τα βήματα καλλιτεχνικής προόδου να βγάζουν μάτι . Η τελευταία της εμφάνιση στην Αγία Σοφία , ταυτίστηκε με προσωπική της νίκη , αφήνοντας παράλληλα βάσιμες προσδοκίες για το προσεχές μέλλον .


Μπορεί η είσοδος που πραγματοποίησε ο Νίκος Σκαλτσάς στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης να χαρακτηρίστηκε κάπως βίαιη , όμως η συνέχεια τον δικαιώνει θριαμβευτικά . Άλλωστε η εμπιστοσύνη που συνεχίζει να του δείχνει ο Γιάννης Πανίτσας , ως μόνο τυχαίο τυχαίο περιστατικό μπορεί να θεωρηθεί . Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους , με ακόμη περισσότερη ορμή και αγάπη προς το τραγούδι .

Το patra gossip news .gr εύχεται και στα δυο παιδιά μόνο τα καλύτερα , ελπίζοντας πως κάποια ημέρα θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου