Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Η Μίνα Ευαγγέλου στο patra gossip news .gr : " Εκτός απροόπτου και φέτος θα βρίσκομαι στο Romeo "

Η Μίνα Ευαγγέλου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους της σταδιακής επίσκεψης μας προς το νυχτερινό κατάστημα του Romeo . Το συγκεκριμένο περιστατικό εξελίσσεται τα δυο τελευταία χρόνια , με την περασμένη χειμερινή σεζόν να αποτελεί το κερασάκι της τούρτας . Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκατέρωθεν φήμες για δελεαστικές προτάσεις που δέχεται σε καθημερινή βάση , προκειμένου να μετακομίσει προς την Αθήνα η την συμπρωτεύουσα .

Η εκρηκτική Πατρινή τραγουδίστρια , φαίνεται να κλείνει τα αυτιά της στις διάφορες σειρήνες που ακούγονται , παραμένοντας αφοσιωμένη προς την υπάρχουσα συνεργασία που υπάρχει με την διεύθυνση του Romeo Πάτρας .

Διαβάστε τι δήλωσε αποκλειστικά στο patra gossip news .gr :

" Καταρχάς να σας ξεκαθαρίσω  πως δεν συνηθίζω να δίνω ιδιαίτερη βάση στις δημοσιεύσεις που γράφονται κατά καιρούς προς το πρόσωπο μου . Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου για ακόμη μια σεζόν θα μπορείτε να με βλέπετε μόνο στο Romeo , στοιχείο που με χαροποιεί σε τεράστιο βαθμό αφού έχω δεθεί όσο ποτέ άλλοτε με όλα τα παιδιά που το στελεχώνουν "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου