Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λίζα Ανδρέου - Άκης Δείξιμος θα τραγουδήσουν στην Κάτω Αχαία στις 13 και 14/9


Η γνωστή λαική ερμηνεύτρια Λίζα Ανδρέου που το Πατρινό κοινό έχει γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τις συχνές εμφανίσεις της στο κέντρο Χάραμα της Πάτρας, θα πραγματοποιήσει 2 live εμφανίσεις στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας στις 13 και 14/9.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13/9/2013 το βράδυ μετά τις 22.30 θα εμφανιστεί μαζί και με τον Άκη Δείξιμο στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κάτω Αχαΐας «Τα Πεύκα». Το δε Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Mayari έχοντας μαζί της και τον τραγουδιστή Σπύρο Νιάρχο.
Η Λίζα Ανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής και πιάνου για 7 χρόνια. Έχει συμμετοχές σε συναυλίες με τον Γιάννη Θωμόπουλο, τον Γιάννη Σπανό, τον Θανάση Πολυκανδριώτη, κ.α.. Τον Σεπτέμβριο του 2000, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού «Τσιτσάνεια» όπου κέρδισε το 1ο βραβείο ερμηνείας. Το 2007 συμμετείχε στον Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Κοίτα με».
Η επόμενή της συνεργασία αφορούσε σε συμμετοχές στους δίσκους «Τα τραγούδια της Κυριακής» που κυκλοφόρησε από τη ΒΜG, στον δίσκο «Ήτανε μια φορά» από το «Χάραμα» της Πάτρας, στο δίσκο «Τραγούδια για τους φίλους μου» με τον Στέλιο Καλαντζίδη, ενώ έχει συμμετοχή με ντουέτο σε δίσκο του Νίκου Μακρόπουλου, το τραγούδι έχει τίτλο «Θέλω να αλλάξω διαδρομή» στο δίσκο «Έτσι είχες πει».
Έχει συνεργαστεί με τους Κώστα Μακεδόνα, Κατερίνα Κούκα, Λίτσα Διαμάντη, Γ.Ανδρεάτο, Η.Κλωναρίδη, Γ.Πλούταρχο, Ν.Μακρόπουλο, τους Οπισθοδρομικούς κ.α.
Το χειμώνα του 2008-2009 εμφανίστηκες στο REX πλάι στον Γιάννη Πλούταρχο, ενώ την ίδια χρονιά το καλοκαίρι εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη στο Politia Live Clubbing με τον Νίκο Μακρόπουλο.
Το 2009-2010 θα συνεργάστηκε με τη μουσική σκηνή Μελωδείον στο Λαύριο και τον χειμώνα του 2010-2011 εμφανίστηκε σε μια καινούρια πρόταση σ’ ένα μοντέρνο χώρο στο Γκάζι, με το όνομα Σπιτάκια. Λίγες μέρες μετά, εμφανίστηκε στο Θερινό Χάραμα, στα Τσουκαλέικα της Πάτρας. Το καλοκαίρι του 2012 τραγούδησε και πάλι στο περίφημο θερινό Χάραμα.
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου