Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Λευτέρης Πανταζής - Αθηνά Ιωάννου : Τι ... τρέχει ανάμεσά τους;;;


Ανάμεσα στους δεκάδες λαμπερούς καλεσμένους που παρευρέθησαν σε γνωστό νυχτερινό στέκι της συμπρωτεύουσας προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του Λευτέρη Πανταζή , ήταν και η Αθηνά Ιωάννου !

Καθ όλη την διάρκεια της παραπάνω βραδιάς συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί , ανταλλάσσοντας παράλληλα βλέμματα γεμάτα ...υπονοούμενα . Συνυπολογίστε και την μετέπειτα παρουσία της εντυπωσιακής Θεσσαλονικιάς ερμηνεύτριας στη πρεμιέρα του ΛΕΠΑ στο νυχτερινό κατάστημα , "Mamounia" Live . Μάλιστα , δεν καθόταν κάπου όπου και όπου , αλλά φυσικά πρώτο τραπέζι .

Τυχαία όλα αυτά ..? Δεν νομίζω !

Το καλά διασταυρωμένο ρεπορτάζ του patra gossipnews.gr θέλει την Αθηνά Ιωάννου εδώ και περίπου ένα μήνα να είναι και πάλι ελεύθερη , ύστερα από την προηγούμενη σχέση που διατηρούσε . Παράλληλα όμως , δίνει ιδιαίτερη βάση και στο πλαίσιο που αφορά τα επαγγελματικά της ζητήματα , όπου μέχρι την περίοδο του Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσει εμφανίσεις σε πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης , όπως και η υπογραφή συμβολαίου που υπέγραψε με κορυφαία δισκογραφική εταιρία !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου