Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ... !!! Ο Βέρτης νοίκιασε έναντι 40.000 ευρώ το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιστεί σε λίγες ημέρες !


Ένα από τα πιο .."hot" ονόματα της νυχτερινής Αθήνας , ετοιμάζεται να πιάσει τους πάντες απροετοίμαστους !

Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη , ο οποίος σε λίγες ημέρες από τώρα θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο κέντρο διασκέδασης " ΟΡΑΜΑ" . Προσέξτε όμως πως έχει κλείσει το deal της συγκεκριμένης συμφωνίας , με τον δημοφιλή λαϊκό ερμηνευτή να ενοικιάζει το χώρο που θα εμφανίζεται για χρονικό διάστημα 1.5 μηνών . Φυσικά , βασική προϋπόθεση είναι να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος το ποσό των 40.000 ευρώ , ενώ όλα τα κέρδη θα είναι δικά του , όπως μας πληροφορεί από την Αθήνα η δημοσιογράφος του περιοδικού "Ciao" και παράλληλα στενή συνεργάτης του patra gossip-news.gr , Σπυριδούλα Κάμπου !

Αναμφίβολα και αποτελεί μια πολύ πρωτότυπη επιχειρηματική κίνηση εκ μέρους μου , μιας και ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης είναι σίγουρος για το εν λόγο εγχείρημα , μιας και οπουδήποτε και αν εμφανίζεται καταφέρνει στο τέλος να σημειώνει αξιοπρόσεκτη προσέλευση κόσμου . 

Y.Γ : Για να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση , καταλαβαίνετε πως διαθέτει ρευστό στα χέρια του , εκτός και αν πίσω του βρίσκεται κάποια άλλη επιχειρηματική οντότητα της νυχτερινής Αθήνας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου