Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η Έλενα Μπάση ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη - Αυτή είναι η συνεργασία που έπιασε τους πάντες στον ύπνο !



Αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή μιας πλούσιας καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας . Η αναφορά μας εστιάζει στην τραγουδίστρια Έλενα Μπάση , η οποία έχει καταφέρει να συνεργαστεί με δεκάδες νυχτερινά στέκια της χώρας , όπως και με τα κορυφαία ... "ιερά τέρατα" της εγχώριας μουσικής σκηνής .


Πάντως , αυτό που η ίδια τόσο πολύ αναζητούσε , πλέον έχει αποκτήσει σάρκα και οστά . Το κορυφαίο μουσικοσυνθετικό δίδυμο της χώρας ( των Χ.Σιγανού - Βαλεντίνου ) επιθυμούσαν διακαώς μια ενδεχόμενη συνεργασία μαζί της , με το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει εξίσου και τις δύο πλευρές . Το θαρραλέο τους εγχείρημα να διασκευάσουν ένα από τα πια παραδοσιακά εγχώρια μουσικό άκουσμα , "ΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΗΝΤΑ ΘΕΛΑ" , με το καλημέρα έχει προκαλέσει πραγματική "θραύση" στο You-Tube , μιας και τα 42.281 χτυπήματα μιλούν από μόνα τους . 

ΑΚΟΥΣΤΕ - ΕΔΩ


Η Έλενα Μπάση μας ξεσηκώνει με το νέο Remix

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα , με την Έλενα Μπάση να ακούγεται μέσα από τις μεγαλύτερες ερτζιανές συχνότητες όχι μόνο της Αθήνας , καθώς και στα πιο πολυσύχναστα θερινά club των νησιών της χώρας . Εντάξει , περιττό να σας υπενθυμίσουμε πως το " Να Σαγαπώ Ήντα Θέλα" αποτελεί ένα από τα top ραδιοφωνικά hit όλης της χώρας , μιας και το ακούμε σε καθημερινή βάση , συνέχεια μα συνέχεια ...

Οι εκπλήξεις εκ μέρους της δεν προβλέπεται να σταματήσουν εδώ φυσικά , μιας και το ρεπορτάζ του patra gossip-news.gr την θέλει από τον ερχόμενο φθινόπωρο για ακόμη μια καλλιτεχνική .."βόμβα" που θα ταράξει τα καθώς πρέπει νερά της νυχτερινής Αθήνας . Η πρόταση για συνεργασία με κορυφαίο νυχτερινό κατάστημα ήδη βρίσκεται στα χέρια της , με την εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια να συμψηφίζει τα υπέρ και τα κατά . 

Σε λίγες ημέρες ακόμη περισσότερες πληροφορίες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου