Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μόλις Τώρα : Η Έλενα Γκρέκου έχει γενέθλια! Δείτε τα πόσα κλείνει και διαβάστε το μήνυμά της



Και αφού λοιπόν ο δείκτης του ρολογιού πέρασε μετά της 12 τα μεσάνυχτα , σηματοδοτήθηκε η ημέρα γενεθλίων της Έλενας Γκρέκου , αφού σαν σήμερα 1 Αυγούστου έχει γεννηθεί . 

Αν τώρα κάποιοι από του πιο περίεργους αναγνώστες του patra gossip-news.gr αναρωτιόνται τα πόσα κλείνει , δυστυχώς θα αναγκαστούμε να τους τραβήξουμε το αυτάκι , αφού σε μια γυναίκα δεν ρωτάνε πότε την ηλικία της . Κανόνας αυτό παιδιά για αποφυγή ενδεχομένων παρεξηγήσεων ! Πάντως , στην περίπτωση της εντυπωσιακής Θεσσαλονικιάς λαϊκής ερμηνεύτριας , ομολογούμε πως η πάροδος του χρόνου είναι σύμμαχος της . Αυτή τη στιγμή που σας μιλάμε βρίσκεται στο νυχτερινό κατάστημα "Μούσες" Live της συμπρωτεύουσας , όπου να σας τονίσουμε πως εμφανίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία . Ο καταστηματάρχης δε πίνει νερό στο όνομα της . Και όμως , αυτή είναι η μοναδική αλήθεια !

Λόγω των γενεθλίων της, η Έλενα Γκρέκου δέχεται εδώ και λίγη ώρα δεκάδες ευχές και θέλησε να απαντήσει μέσα από τα social media και πιο συγκεκριμένα από την προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook. αιδιά μετα της δώδεκα χρόνια πολλά ακόμα εντεκαμιση είναι...πρώτη είμαι γεννημένη!!!!!χαχα "

Έλενα να τα εκατοστήσεις .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου