Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αυτό είναι το καψουροτράγουδο με το οποίο ο Γιάννης Πανίτσας κέρδισε τις εντυπώσεις στην εκδήλωση του Ψαθόπυργου !


Το φωτογραφικό υλικό που μόλις αναρτήθηκε στα social media από τους εξαιρετικούς συνάδελφους του Flashstars.gr , αρκεί για να πειστούν κάποιοι το τι εξελίχθηκε στην καλλιτεχνική εκδήλωση του Ψαθόπυργου !

Φυσικά , το μεγάλο ... ΜΠΑΜ επιτυγχάνθηκε με το που ανέβηκε πάνω στο satge ο πιο πολυσυζητημένος Πατρινός τραγουδιστής , με τον  Γιάννη Πανίτσα να δέχεται το θερμό χειροκρότημα εκατοντάδων θαμώνων . Πάντως , αν μας ζητούσε κάποιος να ξεχωρίσουμε ως το πιο hightlight στιγμιότυπο της παραπάνω εκδήλωσης , τότε αναμφίβολα και θα επιλέγαμε την στιγμή εκείνη που ο .."Άρχοντας" της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας έκανε την απόλυτη καλλιτεχνική ανατροπή . Η απρόσμενη επιλογή του να ερμηνεύσει LIVE μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη , το "Δεν μπορεί να μην σου λείπω" , αποτέλεσε την αφετηρία για να ξεκινήσουν τα ...ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ μέσω του λουλουδοπόλεμου .

Τέλος , να σας αναφέρουμε πως δεκάδες ήταν και οι επώνυμοι παρευρισκόμενοι που τίμησαν την καλλιτεχνική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Ο Ψαθόπυργου , με τον βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΔ Θανάση Νταβλούρο να διακρίνεται στα πρώτα τραπέζια .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου