Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η γυναίκα επιχειρηματίας από το Αίγιο που φόρεσε τα ... γυαλιά στους Πατρινούς συναδέλφους της !


Μπορεί από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι να είχε ξεκινήσει τις "υψηλές πτήσεις" , όμως το μεγάλο "μπαμ" επιτεύχθηκε αυτή την σεζόν που ήδη διανύουμε !

Η αναφορά του patra gossip-news.gr επικεντρώνεται στα πεπραγμένα του "ΑΝΩΝΥΜΟ" beach bar - restaurant που λειτουργεί στην παραλία του Λόγγου , η πορεία του οποίου κυμαίνεται κάτι παραπάνω από θριαμβευτική . Μπορεί οι υπόλοιποι ανταγωνιστές του δύσκολα να τα βγάζουν πέρα από τις συνέπειες της δεινής οικονομικής κρίσης , όμως  ... πέρα βρέχει για την Μαρίτα Αγγελοπούλου . Είναι το πρόσωπο εκείνο που με τόση μαεστρία και μεθοδικότητα συντονίζει την όλη λειτουργία της επιχείρησης . Αν και γυναίκα , αυτή έχει καταφέρει να φορέσει τα ... γυαλιά σε όλους τους επικριτές της , που κατά καιρούς το μόνο που έκαναν ήταν να έβγαζαν προς τα έξω την χολή τους . 


Η φετινή πορεία που σημειώνει το "Ανώνυμο" καλό είναι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για την πλειοψηφία των Πατρινών επιχειρηματιών , οι οποίοι θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν πως οι εποχές έχουν αλλάξει . Ο κόσμος ζητάει κάτι το διαφορετικό στην διασκέδαση του , ξεφεύγοντας μια για πάντα από τα συνηθισμένα ταμπού του παρελθόντος . Η οικονομική κρίση έχει συντελέσει ώστε όλοι μας να γίνουμε πιο επιλεκτικοί στο που θα δώσουμε τα χρήματα μας , με την αγορά της εστίασης να ..."καθαρίζει" από πολλούς ..."μούφα" επιχειρηματίες . Σήμερα επιβιώνουν μόνο αυτοί που πραγματικά αξίζουν , προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στον εκάστοτε πελάτη που θα τους επισκεφθεί . 

Εν κατακλείδι , το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως το κατάστημα του "Ανώνυμο" κάνει την απόλυτη διαφορά κατά την φετινή σεζόν , με την ιδιοκτήτρια του Μαρίτα Αγγελοπούλου να αποδεικνύετε μεγάλο .... "γατόνι" στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων , εκμεταλλεύοντας εις το έπακρον την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση . 

Εκτός από μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας , παράλληλα είναι και ... γυναίκαρα ! Καλό είναι να τα λέμε και αυτά !






Οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από το patras-events.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου