Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

H απόλυτη επιβεβαίωση του patra gossip-news.gr : Σας τα γράφαμε για να μην λέτε - "Εκλεισε" το deal ανάμεσα στον Σάκη Καντά και τα ΑΣΤΕΡΙΑ Live !


Η παρακάτω είδηση που πρώτοι θα προχωρήσουμε στην αποκάλυψη του μέσα από το συγκεκριμένο blog , αποτελεί παράλληλα την απόλυτη επιβεβαίωση του προ ολίγων ημερών ρεπορτάζ μας !

Συγκεκριμένα , είχαμε πάρει το ρίσκο να ξεδιπλώσουμε το παρασκήνιο που αφορά τον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης , με τον Σάκη Καντά να βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την διεύθυνση πασίγνωστου μπουζουξίδικου της πόλης !

Διαβάστε αναλυτικά - Εδώ

Παρόλο τις δεκάδες δελεαστικές προτάσεις που είχε στα χέρια του από την νυχτερινή συμπρωτεύουσα , προσωπική επιθυμία του δημοφιλούς Πατρινού τραγουδιστή ήταν ο καλλιτεχνικός επαναπατρισμός . Για να ακολουθούσε μια τέτοια εξέλιξη όμως , βασική προϋπόθεση παρέμενε η εκπλήρωση των βασικών όρων που διέπουν τον Σάκη Καντά οπουδήποτε και αν εργάζεται ! Το ψηστήρι από τον καταστηματάρχη του ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE Μιλτιάδη Ανδριόπουλο είχε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό , με το τελικό deal να επιτυγχάνεται κατά τις τελευταίες ώρες !

Αυτό και αν αποτελεί είδηση "βόμβα" , η οποία ακόμη δεν έχει παίξει στο χώρο των social media ! 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου