Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .... !!! Μαθήματα selfie φωτογραφίας από την ... "καυτή" Αντζελίνα - Το κορίτσι που παραλίγο να ρίξει το facebook !!!


Μπορεί να μην αποτελεί δημόσιο πρόσωπο , όμως όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποτελεί το επίκεντρο του κοινού ενδιαφέροντος !


Μάλιστα , πολλοί της έχουν προσδώσει τον τίτλο ως μια εκ των πιο "καυτών" παρουσιών των social media . Η περιβόητη Αντζελίνα διδάσκει μαθήματα στο πως γίνεται η σωστή λήψη selfie φωτογραφιών , αναστατώνοντας όλη την διαδικτυακή κοινότητα . Άλλωστε , μιλάμε για ένα κορίτσι με υπερβολικά πλούσια σωματικά προσόντα , στα πόδια της οποίας έχουν τεθεί πολλές προτάσεις για πραγματοποίηση ... αποκαλυπτικής φωτογράφισης . Μπορεί στο παρελθόν η συγκεκριμένη ιδέα να την τρόμαζε κάπως , όμως πλέον το όλο θέμα το σκέφτεται μέσα από μια άλλη οπτική γωνία , με το χώρο του modeling να την συναρπάζει αφάνταστα . 

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για την Αντζελίνα , η οποία κάθε φορά που "σκάει μύτη" στην παραλία φορώντας το άκρως μικροσκοπικό της brazilian μαγιό , καταλαβαίνεται το τι ...ΧΑΜΟΣ ακολουθεί στην συνέχεια .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου