Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Χρήστος Χολίδης: Ο τσαμπουκάς με κολλητό… η Χριστίνα και η μαϊμού εικόνα στο «ΟΚ»

Desktop1

Η Ελαφόνησος φάνταζε ιδανικός προορισμός φέτος το καλοκαίρι για το ζευγάρι. Άλλωστε οι μέρες που ο Χρήστος είχε στην διάθεση του για διακοπές ήταν ελάχιστες, οπότε έπρεπε να βρουν έναν προορισμό κοντά σχετικά στην Αθήνα.

Και μπορεί να μην επέλεξαν το κοσμοπολίτικο Μονακό… αλλά στο τέλος… στη σούμα… τους βγήκε σαν να πήγαν στο Μονακό.
Μαζί με το ζευγάρι και η αδερφή του Χρήστου με δική της παρέα και κάποιοι φίλοι του τραγουδιστή.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες ανέδειξαν πέρα από το κορμί του αοιδού στην ξαπλώστρα, την στημένη-μαϊμού- εικόνα  του ζευγαριού στο ηλιοβασίλεμα που μου θύμισε Κινέζικο ζευγάρι μετά από γάμο στη Σαντορίνη- Σ΄αγαπώ… μακριά σου όλα μοιάζουν ψέμα-και τα νεύρα. Τα πολλά νεύρα του Χολίδη που του βγήκε η χολή με κολλητό φίλο του.
Ο τύπος ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου και κατέλυσε. Και ενώ από την αρχή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ψηλός του εξηγήθηκε και του είπε πώς επέλεξαν την Ελαφόνησο για να μην καρφωθούν στα περιοδικά, στο τέλος είδαν την πάρτη τους σε «απλωμένο δισέλιδο».
Για να καταλάβετε η φωτογραφία του ζευγαριού στο ηλιοβασίλεμα η πραγματική, ήταν μαζί με τον φίλο του Χολίδη ο οποίος βεβαίως εξαφανίστηκε.
Και καλά… αναρωτιέμαι. Τον τύπο τον εξαφανίσατε. Το χεράκι της Μουστάκα δεν μπορούσατε λίγο να το μαζέψετε-αφού το κάνατε το έγκλημα- που μοιάζει σαν τον δεξί μηριαίο τετρακέφαλο μου;
Δυστυχώς ο Χολίδης είναι μες τα νεύρα. Αισθάνθηκε προδομένος από τον φίλο που επί πέντε χρόνια ανέβαινε στην Αθήνα και έβγαζε γούστα στην πλάτη του και τον είχε πρώτη μούρη πάντα μαζί του.
Πόσο κρίμα. Πόσο κρίμα για κάποιους ανθρώπους που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Και βεβαίως ο «φίλος» δεν λησμόνησε να στείλει στο περιοδικό και προσωπικές φωτογραφίες με αυτόν μέσα σε αυτές να ποζάρει από το κινητό του.

Tragic. Πόσα πλήρωσες Χρήστο;
nassos - blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου