Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτέλους καιρός ήταν .... !!! Επιστροφή στα Αστέρια Live για την Σοφία Κετικίδου !


Με απουσία χρονικού διαστήματος μια ολόκληρης χειμερινής σεζόν , επισημοποιήθηκε η καλλιτεχνική επιστροφή της Σοφίας Κετικίδου στα Αστέρια Live !

Την είχαμε απολαύσει στο νυχτερινό κέντρο του Μιλτιάδη Ανδριόπουλου πριν δύο σεζόν , αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις , τόσο για την καλλιτεχνική της αξία , όσο και για το ήθος της . Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα και πιο ντόμπρα κορίτσια που μπορεί να συναντήσει κανείς στην νύχτα , χωρίς ποτέ μα ποτέ κανείς να μπορεί να της καταλογίσει  το παραμικρό .

Η περσινή της απουσία από τα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής , διαπίστωση που είχε πέσει σε όλους τους παραδοσιακούς ξενύχτιδες . Πάντως , σας έχουμε ευχάριστα νέα , μιας και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του patra gossip-news.gr μπορεί να σας επιβεβαιώσει με απόλυτη βεβαιότητα για τον καλλιτεχνικό επαναπατρισμό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας . Ο μαέστρος του σχήματος Δημήτρης Βρεττός , της έχει αναθέσει για φέτος την ανάληψη του ρόλου που περιλαμβάνει η δεύτερη λαϊκή γυναίκα του σχήματος !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου