Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Ότι ανεβαίνει, δεν κατεβαίνει" - Η απάντηση του patra gossip-news.gr σε όσους ... παραπονιούνται για την πολιτική που ακολουθεί το συγκεκριμένο blog !


Κατά καιρούς - για να μην σας πούμε σε καθημερινή βάση - δεκάδες είναι τα άτομα εκείνα που επικοινωνούν με την διεύθυνση του συγκεκριμένου blog , προκειμένου να μας υποδείξουν - όπως αυτοί ορίζουν - τρόπους ιδανικής συμπεριφοράς !

Επιχειρηματίες , καλλιτέχνες , αλλά και πολιτικοί φορείς μας κάνουν ..."παράπονα" για το περιεχόμενο ορισμένων άρθρων που έχουν ή συνεχίζουν να δημοσιεύονται από την σελίδα μας . Στα τέσσερα ολόκληρα χρόνια επίσημης λειτουργίας μας , ακόμη να κατανοήσουν πως χάρες , κολλητηλίκια , ευνοϊκότερη μεταχείριση ορισμένων "φίλων" , αλλά και "τα στραβά μάτια" δεν έχουν καμία σχέση με μας . Η πολιτική που έχει επιλέξει να ακολoυθήσει το patra gossip-news.gr είναι η παράθεση γεγονότων και στοιχείων που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε αληθινά στοιχεία . 

Αν τώρα αυτό .."ενοχλεί" κάποιους , τότε πρόβλημα τους . Εμείς θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ανιδιοτελή ενημέρωση , μέσα φυσικά από την ... "πικάντικη" ματιά μας !

"Ότι ανεβαίνει , δεν κατεβαίνει " .... Ας το καταλάβουν επιτέλους !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου