Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Κλείδωσε» το δίδυμο Αντύπα - Νίκου Μακρόπουλου για το ΒΟΤΑΝΙΚΟ - Έπιασε "διάνα" το ρεπορτάζ του patra gossip-news.gr !!!


"Έκλεισε" το δίδυμο που θα επωμισθεί να αναλάβει την διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο του "Bοτανικός" . Αντύπας και Νίκος Μακρόπουλος έδωσαν τα χέρια να μοιράζονται την ίδια πίστα κατά την φετινή χειμερινή σεζόν , επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ που αρκετές ημέρες νωρίτερα σας είχαμε παραθέσει μέσα από το blog του patra gossip-news.gr !


Βοτανικός Αντύπας 

Κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών, στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός θα εμφανίζεται ο Αντύπας. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Αντύπας θα κρατάει συντροφιά στους θαμώνες του Βοτανικού. Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική και κάθε βράδυ λειτουργίας του μαγαζιού πλήθος κόσμου αποθέωνε τον λαϊκό τραγουδιστή. Στην σκηνή του Βοτανικού, ο Αντύπας θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το "Ώρες ώρες", το "Για να μην τρελαθώ", το "Εκεί που είσαι ήμουν" και άλλα πολλά. Ακόμη, οι συνεργασίες που έκανε ο Αντύπας όλα αυτά τα χρόνια στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. 

Βοτανικός Μακρόπουλος

Στο πλάι του Αντύπα θα βρίσκεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Την περασμένη σεζόν ο Μακρόπουλος βρισκόταν στο Romeo και η επιτυχία που σημείωσε ήταν μεγάλη. Στον Βοτανικό ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης θα χαρίσει αξέχαστες βραδιές στους θαμώνες και μαζί τους θα τραγουδήσει το "Θα περνάω καλά", το "Δεν λέει", το "Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" και πολλά ακόμη. Ο Νίκος Μακρόπουλος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως με τον Βασίλη Καρρά.

Βοτανικός Αθήνα

Ο Βοτανικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας καθώς ο αριθμός των ατόμων που φιλοξενεί κάθε βράδυ είναι μεγάλος. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Βοτανικός κάθε σεζόν φιλοξενεί μεγάλα σχήματα και πολλοί καλλιτέχνες έχουν βρεθεί στην σκηνή του όπως, ο Νίκος Κουρκούλης, η Αγγελική Ηλιάδη και άλλοι πολλοί. 

Η μεγάλη πρεμιέρα του Βοτανικού με τον Αντύπα και τον Νίκο Μακρόπουλο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία και είναι σίγουρο πως όλοι θα είμαστε εκεί.

Βοτανικός τηλέφωνο

Διεύθυνση : Ιερά Οδός 72, Αθήνα
Τηλέφωνο :  2118508069 , 6978469465 whats up
Κανονική φιάλη : -/4 άτομα
Φοιτητική φιάλη : -/6 άτομα
Ώρα προσέλευσης :  22:30

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Αντύπας Μακρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου