Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τρεις κινήσεις - ματ που στηρίζεται η φετινή πορεία του Prestige club !


Μέρες νωρίτερα σας είχαμε προετοιμάσει μέσα από το συγκεκριμένο blog , για τις εξελίξεις του μέλλοντος που θα ακολουθούσαν στο ελληνάδικο του Prestige club !


Έτσι λοιπόν , φτάσαμε στην ώρα των επίσημων ανακοινώσεων . Η επίσημη διεύθυνση του παραπάνω καταστήματος κινήθηκε με βασικό γνώμονα τις οικονομικές δυσκολίες των συμπολιτών μας , κινούμενη με βάση τρεις βασικούς άξονες . Σε πρώτο πλαίσιο συναντάμε την καθιέρωση του λεγόμενου "Happy Hours" . Σε κάθε παραγγελία πρώτου ποτού , το δεύτερο είναι κερασμένο από το κατάστημα , με το χρονικό όριο να προβλέπεται από τις 23:00 μέχρι τις 00:30 . Η παραπάνω προσφορά θα ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας , εκτός του διήμερου του Παρασκευοσάββατου . Η δεύτερη κίνηση "ματ" επικεντρώνεται στο ωραίο φύλλο , όπου η ημέρα της Πέμπτης καθορίστηκε να είναι αφιερωμένη σε όλες τις ωραίες γυναίκες της Πάτρας . Από τις 23:00 μέχρι και τις 03:00 , το πρώτο ποτό θα είναι κερασμένο , φυσικά μόνο για τις γυναίκες . Το puzzle του φετινού βασικού άξονα που θα κινηθεί το ελληνάδικο του Prestige club εστιάζει στην φοιτητική κοινότητα .  Η βραδιά της Τρίτης θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους φοιτητές που βρίσκονται στην πόλη μας , με το ποτό να κοστολογείται μόλις 4 ευρώ . 


Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως οι παραπάνω τρεις κινήσεις εκ μέρους του Prestige clib , κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση , αποτελώντας παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση και για τους άλλους "παίχτες" της νυχτερινής πιάτσας .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου