Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα : "Τραγουδιστή - φίρμα" έκλεισε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης για φέτος στο Romeo - Το patra gossip-news.gr φυσικά και γνωρίζει το όνομα του !


Για εκπλήξεις και κινήσεις ματ σας είχαμε προετοιμάσει πριν λίγες ημέρες μέσα από την συγκεκριμένη σελίδα εκ μέρους του Παναγιώτη Βασιλειάδη ( Διαβάστε αναλυτικά - Εδώ )

Ο καταστηματάρχης του νυχτερινού κέντρου Romeo , είναι άριστος γνώστης των κανόνων που διέπουν το παιχνίδι της νυχτερινής διασκέδασης , επιλέγοντας κατά τις περισσότερες φορές να μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει . Με λίγα λόγια θα λέγαμε πως επιλέγει την ουσία παρά τα εφέ και τα επικοινωνιακά τρικ .

Έτσι λοιπόν , για ακόμη μια φορά που "χτυπάει" αθόρυβα , χωρίς κανένας μα κανένας να υποψιάζεται για τις κινήσεις του . Πάντως , τα "λαγωνικά" του patra gossip-news,gr από την Αθήνα για ακόμη μια φορά που χτύπησαν διάνα , με το μαχητικό και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μόλις μας μετέφεραν . Συγκεκριμένα , μας επιβεβαίωσαν την είδηση πως πολύ γνωστός "τραγουδιστής- φίρμα" ήδη έχει κλειδώσει για το Romeo κατά την φετινή χειμερινή σεζόν . Το όνομα του είναι πασίγνωστο στην νυχτερινή πιάτσα , ενώ δεκάδες είναι και η ραδιοφωνικές επιτυχίες που τον ακολουθούν !

Εννοείται πως γνωρίζουμε το όνομα του . Μήπως επιθτμειτε και εσείς να πληροφορηθείτε για την ταυτότητα του ... 

Κάθε πράγμα στο καιρό του . Κάντε ακόμη λίγο υπομονή !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου