Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα ! Ίσως η μοναδική τραγουδίστρια στη νυχτερινή πιάτσα της Πάτρας που παίρνει λουλούδια με την φωνή της ... Και όχι απλά με τα κουνήματα της !


Χαρακτηρίζεται από τις γυναίκες εκείνες που δεν έχουν γεννηθεί για να μας ... προκαλεί !

Η μέχρι στιγμής καλλιτεχνική της πορεία στο χώρο της νύχτας μπορεί επάξια να αποδείξει για το αν σας λέμε ... μπούρδες η όχι . Η Σοφία Κετικίδου δέχτηκε την πρόταση του Μιλτιάδη Ανδριόπουλου να ξανά-συνεργαστούν , με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους . Είναι από τα κορίτσια εκείνα που σέβεται τον εαυτό της , έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις καλλιτεχνικές της δυνατότητες . Άλλωστε , για να πάρει κατά την σημερινή εποχή - που ο απλός κοσμάκης βασανίζεται - μια τραγουδίστρια τα τόσα επιθυμητά πανέρια λουλουδιών , δεν αρκεί μόνο να το κουνάει καλά , αλλά βασική προϋπόθεση είναι στο να τα λέει εξίσου και στο μικρόφωνο !

Αυτό πράττει η Σοφία Κετικίδου , όπου δέχεται αρκετά συχνά στα Αστέρια Πάτρας ... ζημιές λουλουδοπόλεμου αποκλειστικά και μόνο μέσω της φωνής της .

Να τα λέμε και αυτά παιδιά , γιατί δεν είναι όλες το ίδιο .... Υπάρχουν - αν και δύσκολο σε αυτό το χώρο - οι εξαιρέσεις του κανόνα !

Το blog του patra gossip-news.gr έχει μάθει να μην φιλάει κατουρημένες ποδιές των γύρω γύρω , μεταφέροντας σας αναληθή γεγονότα . 

Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της , τότε τα πολλά περιγραφικά σχόλια είναι περιττά !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου